6 fordele ved en professionel fliserensning

Flisepest, alger og mos kan være utrolig belastende problemer at døje med. Heldigvis findes der en løsning. Find svaret i denne artikel.

Flisepest, alger og mos kan være utrolig belastende problemer at døje med, når du bare ønsker at nyde det gode sommervejr på din flotte fliseterrasse. Det danske klima er desværre det perfekte klima for disse planter at vokse i på grund af skyggefulde, våde og kolde omgivelser. Heldigvis kan du nemt få bugt med både flisepesten, algerne og mosset med en årlig fliserensning, samt gøre fliserne langt mere modstandsdygtige med en forebyggende imprægnering.

Når du lader en professionel som AlgeTeknik om arbejdet, så er du altid garanteret et godt resul-tat, der fjerner de genstridige gevækster fra dine fliser. Hvis du dog vakler mellem beslutningen om at få foretaget en professionel fliserensning eller ej, så læs med her om nogle af de mange fordele ved behandlingen.

1. Rene fliser giver et godt førstehåndsindtryk

Har du en fliseterrasse, som du ønsker at benytte i de varme sommermåneder sammen med ven-ner og familie, så kan det være et stort problem med flisepest, alger eller mos, som sætter sig på flisens overflade og kan være svær at få bugt med. Det giver et usoigneret og rodet udtryk, hvil-ket kan være med til at formindske ens glæde ved at opholde sig på terrassen.

Samtidig er udendørsområder såsom terrassen, indkørslen eller stien gennem haven noget af det første, som du selv og ens gæster ser, når de ankommer til huset. En gangsti fyldt med grønne eller hvide plamager skaber desværre et dårligt førstehåndsindtryk, som kan være svært at gøre op med. En forebyggende fliserensning kan sikre dine gæster et godt førstehåndsindtryk.

2. Den professionelle rensning er miljøvenlig og sparer på vandet

Hvis du vælger at få foretaget en professionel rensning af dine fliser på terrassen, så sparer du ikke bare anstrengelserne ved selv at skulle gøre det – du sparer også på vandet. Fliserensningen foregår nemlig med specialdesignet udstyr, som minimerer brugen af vand for at få fjernet alger, mos og flisepest.

Samtidig udføres rensningen med professionelt udstyr, som samtidig er skånsom mod flisernes overflade. Rensehovederne, der benyttes, sørger nemlig for at vinkle vandet, således at overfla-den på fliserne skånes. Det sørger for, at flisernes overflade ikke gøres porøs, samtidig med at belægningerne fjernes fra flisernes overflade.

Derudover benyttes der hos AlgeTeknik kun midler, som er godkendte af Miljøstyrelsen. Der-med undgår du at forurene jorden rundt om fliserne, eller dræbe omkringliggende planter som ikke er ukrudt.

3. Vedligeholdende algebehandling sørger for en lang levetid

Hvis du er glad for dine terrasse, så er det også en rigtig god ide, at tilvælge AlgeTekniks årlige vedligeholdende algebehandling. Lader du dine fliser stå til, og får du ikke foretaget en årlig al-gebehandling så vil alger, mos og flisepest nemlig få frit spil, hvilket kan være med til at beskadi-ge overfladen og levetiden på dine fliser.

Dette forhindres, når du sørger for at få renset terrassens fliser regelmæssigt – gerne en gang om året. Med vedligeholdelsen ophobes alger, mos og flisepest ikke. Det sikrer en overflade, som ikke ødelægges og gøres porøs. Derudover vil du med imprægnering af fliserne sikre, at de bliver mere modstandsdygtige. Det gør det ekstra svært for alger, mos og flisepest at slå rod, så du kan nø-jes med den årlige vedligeholdende algebehandling.

4. Undgå personskader i vinterhalvåret

Udover at flisepest og alger giver fliserne et utrolig slidt udseende, der kan få terrassen til at virke som et uvelkomment sted at opholde sig, så er der faktisk også et andet problem med terrasse-fliser, der er angrebet af alger og mos.

Alger og mos kan nemlig være med til at gøre fliserne utrolig glatte i lang tid efter, at det har reg-net. Især alger og mos holder nemlig utrolig godt på fugt og vand, og det kan betyde, at der er risiko for at glide på de tilgroede fliser i lang tid efter, at regnen er faldet. Det kan give grund for uheld og derfor er det en hel klar fordel, at give dine stenterrasse en mos- og algebehandling. Så undgår du nemlig denne faldrisiko.

5. En årlig algebehandling sørger for en alge- og mosfri terrasse hele året

For at undgå grimme fliser fyldt med alger, mos og flisepest og de problemer, der følger med sådanne fliser, så kræver det faktisk meget lidt. En årlig algebehandling fra AlgeTeknik er nemlig nok til, at fliseterrassen kan holdes fri for alger og mos hele året. Det er en hel klar fordel, så du ikke selv behøves, at stå i samme situation med alger, mos og flisepest flere gange om året.

Sørger du derudover for at imprægnere fliserne, opnår din terrasse de absolutte bedste betingel-ser for at fremstå pæn og algefri i mange år fremover. Hos AlgeTeknik tilbydes imprægneringen altid som et anbefalet og frivilligt tilvalg.

6. En ren terrasse øger husets værdi

Den sidste fordel ved at få foretaget en professionel fliserensning hænger sammen med udsig-terne for at få solgt sit hus. Når AlgeTeknik har gennemført din fliserens, så fremstår dine flise-terrasse nemlig altid i bedste stand, og det kan betyde meget for potentielle køberes første-håndsindtryk af huset.

En velholdt og algefri terrasse kan nemlig opfattes af potentielle købere, som et tegn på, at re-sten af huset er lige så velholdt. Det kan give den fremtidige køber en forvisning om, at huset generelt er blevet holdt ved lige og minimere bekymringer i købsprocessen. En fliserensning kan med andre ord sagtens påvirke din salgspris positivt.

Vil du høre mere fliserensning eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Kontakt AlgeTeknik på tlf. 24 45 19 89 eller gå book en fliserens med det samme.

 

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Rensning af fliser
Fliserensning af terrasse
Lovligt algemiddel Neutralon
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.