Algebehandling af tag

Kun 1.375 kr. inkl. moms.

10% naborabat. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Algebehandling af tag sker nede fra jorden, hvor vi via en lang lanse oversprøjter taget.

Derved undgår vi at skulle op at gå på taget, hvilket kunne medføre eventuelle ødelagte tagsten. Algebehandlingen virker med det samme, men der kan gå fra 2 dage til et år, før det fulde resultat kan ses, da det er vind og regn, der fjerner de døde alger og mos.

Teknikken vi bruger i vores tagrens virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager vores tagrensning uden beregning. Vil du høre mere om algerens af tag, så lad os ringe dig op til en uforpligtende dialog.

Vi anvender midlet Neutralon, som er godkendt af Miljøstyrelsen som algebekæmpelsesmiddel i Danmark. Den overskydende væske som løber i tagrenden, suger vi op og genanvender i vores lukkede system i bilen.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens tag
Lovligt algemiddel Neutralon

Tagrenderens

Kun 950 kr. inkl. moms.

Maks 3 meter i højden. 30 meter i længden. Herefter 25 kr. / meter.

Kun 1.250 kr. inkl. moms.

Maks 6 meter i højden. 30 meter i længden. Herefter 35 kr. / meter.

Kun 2.550 kr. inkl. moms.

Maks 12 meter i højden. 30 meter i længden. Herefter 45 kr. / meter.

Rensning af tagrender foregår nede fra jorden, hvor vi med vores professionelle rensesystem kan rense og suge tagrenderne helt rene. Teknikken og udstyret vi bruger er den nyeste teknologi inden for tagrenderens.

Tagrenderens er vigtig da alt, hvad der er på taget, før eller siden havner i tagrenden. Derfor bliver tagrenderne fyldte med blade, grene, mos og lignende. Det kan være besværligt og svært fremkommeligt at rense tagrender, men med vores tagrenderenser kan vi klare det nede fra jorden og nå helt op i 12 meters højde. Via kamera kan vi sikre os, at vi får alt med.

Flere og flere får professionelt renset tagrender årligt eller efter behov, da forsikringen ikke dækker skader, der er forvoldt af fyldte eller tilstoppede tagrender.

Prisen på tagrenderens afhænger af højden op til tagrenden. Der er tre prisgrupper afhængigt af højden; 3 meter, 6 meter og 12 meter. Prisen dækker de første 30 meter tagrende og yderligere meter kan tilkøbes.

Tagrenderens - før
Tagrenderens - efter
Tagrenderenser med teleskopskaft

FAQ

Her er nogle ofte stillede spørgsmål omkring algebehandling af tag.

Hvorfor algebehandle sit tag?

Ud over at du med tiden får et flot og rent tag uden alger og mos, så forlænger du også tagets levetid. Alger og mos suger vand, der er skadeligt for din tagkonstruktion. Ved at algebehandle sit tag mindsker man risikoen for frostsprængninger. En årlig algebehandling er derfor en god investering.

Hvad er alger og mos?

Det er levende organismer, der begge klarer sig godt når de får fugt og lys. Områder/tagflader der ligger i skygge er ofte fugtigere, end der hvor solen skinner meget. Derfor er der oftest mere alge/mosvækst på nordvendte flader. Mos er grønt, mens alger kan antage flere farver- både grønne, gule, røde og mere blålige nuancer.

Hvordan foregår en algebehandling?

En algebehandling er skånsom for taget, det vi med en lanse sprøjter et skum på taget nede fra jorden. Derved undgår man at skulle op at gå på taget med risiko for ødelagte tagsten til følge.

Hvilket middel benytter vi?

Med en algebehandling fra AlgeTeknik er du garanteret en algebehandling, der er skånsom mod miljøet. Vi benytter det danskproducerede NEUTRALON, der er et algebekæmpelsesmiddel godkendt af miljøstyrelsen.

Hvor hurtigt ses en effekt?

Midlet vi sprøjter taget med begynder at virke umiddelbart efter at vi har sprøjtet taget. Med tiden vil alger og mos begynde at gå i opløsning og forrådnelse. Typisk efter et par måneder vil virkningen begynde at kunne ses, men den fulde effekt kan forventes efter cirka et år, da det er vejr og vind, der over tid fjerner det døde materiale.

Hvor ofte bør jeg algebehandle mit tag?

Med det danske klima anbefaler vi at man algebehandler sit tag hvert 1.-2. år afhængigt af tagets beskaffenhed og for at holde taget rent og pænt.

Hvad kræver en algebehandling?

Det eneste vi har behov for er adgang til udendørs vandhane. Man behøver ikke nødvendigvis at være hjemme under selve behandlingen. Vi skal blot kunne få adgang til at trække vores udstyr/slanger rundt om huset, så vi har fri adgang til alle tagflader.

Hvad hvis vi ikke har udendørs vand?

Vi kan i enkelte tilfælde selv medbringe vand, så husk blot at nævne det ved bestilling.

Kan ældre tage have gavn af en algebehandling?

Er der tale om et gammelt tag, der ikke har været vedligeholdt med årlige algebehandlinger eller har man blot meget mos og lav på sit tag må man forvente at virkningen tager længere tid. Man anbefaler at algebehandle årligt for at opnå et effektivt resultat.

Er der virkningsgaranti ved algebehandling?

Opstår der fornyet algevækst inden for den første måned efter, at vi har udført algebehandlingen kommer vi og giver taget en ny behandling – selvfølgelig helt uden beregning.

Hvornår kan man algebehandle?

Sæsonen for algebehandling løber fra marts-november begge måneder inklusiv. Der er ikke nogen årstid der er bedre end andre. Dog er opgaven vejrafhængig, idet vi kræver tørvejr umiddelbart før, under og efter behandlingen. Vi kommer naturligvis kun og algebehandler dit tag når vi vurderer at forholdene er til det.

Hvordan får man at vide, hvornår vi kommer?

Vi melder altid vores ankomst senest dagen før vi kommer, enten ved SMS eller telefonopkald, da mange af vores opgaver er vejrafhængige.

Hvad er årlig påmindelses-service?

Vi vil ikke pålægge vores kunder et abonnement, men ønsker at den vedligeholdende algebehandling udføres i et tæt samarbejde. Derfor tilbyder vi en påmindelsesaftale, hvor vi et år efter behandlingen minder dig om at man bør gentage behandlingen for at sikre et varigt flot og rent tag.

Skal man være hjemme ved algebehandling?

Man behøver ikke at være hjemme under en algebehandling. Det eneste vi kræver er adgang til udendørs vandhane og adgang rundt om huset. Vi lægger et visitkort i postkassen efter udført algebehandling.

Hvordan skal jeg betale?

Vi sender først en regning på mail når vi har udført det aftalte arbejde. Priserne vi oplyser er altid alt inklusiv. Ingen gebyrer hos os.

Hvem er vi?

Vi er et lille dansk-ejet firma, der kun benytter dansk arbejdskraft. Vi gør en dyd ud af at holde vores aftaler og yde en god kundeservice.

Hvor i landet kører vi?

Vi yder en landsdækkende service inkl. til brofaste øer og vi har ingen ekstra tillæg eller gebyrer.

Kan man få håndværkerfradrag ved en algebehandling?

Nej, desværre ikke. Men det kan man ved fliserens.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.