Algebehandling af facade

Kun 1.375 kr. inkl. moms.

10% naborabat. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Reagerer man i tide mod alger og mos, kan man helt forhindre det eller dræbe det, der måtte være kommet uden at skulle rense murværk og facade først.

Ved en algebehandling sprøjter vi dit murværk og facade med midlet Neutralon som er godkendt af Miljøstyrelsen som algebekæmpelsesmiddel i Danmark. Algebehandlingen virker med det samme og stopper alt vækst samtidig med, at den forhindrer nye angreb fra alger og mos. Den begyndende effekt af algebehandlingen kan i nogle tilfælde allerede ses efter to dage, men behandlingen kan sidde og virke i helt op til et år efter udførslen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Lovligt algemiddel Neutralon

Facaderens med imprægnering

Kun 69 kr. / m2 inkl. moms.

15 års garanti på imprægnering.

Ønsker du fuld effekt med det samme eller er dit murværk og facade hårdt angrebet af alger og mos, er en facaderens og imprægnering den bedste løsning.

Med vores teknik og maskiner kan vi rense dit murværk og facade fuldstændig rene igen uden at ødelægge overfladen. Efter en facaderens sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger eller mos overlever vores behandling.

Derefter imprægnerer vi murværk og facade med et middel som har 15 ÅRS GARANTI, er diffusionsåbent og som får vandet til at perle af overfladen. Udover at dit murværk og facade fremover vil fremstå som nyt, betyder imprægneringen også, at det aldrig vil bliver vådt. Effekten heraf er en lavere varmeregning, da et tørt murværk isolerer langt bedre end et vådt murværk.

Imprægnering af facade

FAQ

Her er nogle ofte stillede spørgsmål omkring facaderens.

Hvorfor algebehandling af facade?

Man bør algebehandle sin facade for at holde den fri for alger/mos og begroninger, som facaden konstant udsættes for. Ved at algebehandle og derved holde facaden ren undgår man i fremtiden at skulle rense facaden mekanisk.

Hvorfor facaderens?

En facaderens giver et flot og velholdt udtryk på din facade. Udover at virke skæmmende så suger snavs, smuds og alger vand, der er skadeligt for murværket. Så udover at facaden bliver opfrisket ved en facaderens, så beskytter og sikrer man også facadens levetid.

Hvorfor imprægnering af sin facade?

Imprægnering beskytter facadens overflade. Undlader man at efterbehandle facaden vil den således hurtigere blive modtagelig for vejr og vind og derfor hurtigere blive trist at se på igen. Overfladen bliver mere vandafvisende og man mindsker derved risikoen for frostsprængninger.

Hvordan fungerer imprægneringsvæsken vi bruger?

Imprægneringsvæsken vi bruger er neutralt farvet, så den ikke påvirker facadens naturlige udtryk. Selve væsken trænger ca 1cm ind murværkets dybde og forsegler overfalden så denne bliver mere vand- og smudsafvisende. Her ved mindskes risikoen for frostsprængninger og øger murens isoleringsevne. Imprægneringsvæsken er diffusionsåben, så facaden forbliver åndbar.

Hvordan skal jeg betale?

Vi sender først en regning på mail når vi har udført det aftalte arbejde. Priserne vi oplyser er altid alt inklusiv. Ingen gebyrer hos os.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.