Algebehandling af facade

Kun 975 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 4 kr. / m2.

Reagerer man i tide mod alger og mos, kan man helt forhindre det eller dræbe det, der måtte være kommet uden at skulle rense murværk og facade først. Ved en algebehandling sprøjter vi dit murværk og facade med et algebekæmpelsesmiddel, som er det eneste miljøgodkendte i Danmark. Algebehandlingen virker med det samme og stopper alt vækst samtidig med, at den forhindrer nye angreb fra alger og mos. Den begyndende effekt af algebehandlingen kan i nogle tilfælde allerede ses efter to dage, men behandlingen kan sidde og virke i helt op til et år efter udførslen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med Imprægnering

Kun 69 kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Ønsker du fuld effekt med det samme eller er dit murværk og facade hårdt angrebet af alger og mos, er en facaderens og imprægnering den bedste løsning. Med vores teknik og maskiner kan vi rense dit murværk og facade fuldstændig rene igen uden at ødelægge overfladen. Efter en facaderens sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger eller mos overlever vores behandling.

Derefter imprægnerer vi murværk og facade med et middel som har 15 ÅRS GARANTI, er diffusionsåbent og som får vandet til at perle af overfladen. Udover at dit murværk og facade fremover vil fremstå som nyt, betyder imprægneringen også, at det aldrig vil bliver vådt. Effekten heraf er en lavere varmeregning, da et tørt murværk isolerer langt bedre end et vådt murværk.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.

AlgeTeknik med beliggenhed i Odense på Fyn og udfører rensning, imprægneringer og algebehandling af tag, fliser og facade, herunder i Aarhus, Skanderborg, Horsens, Fyn, Odense og Kolding, Vejle og Sjælland. Vi dækker hele Danmark UDEN KØRSELSTILLÆG.