DANMARKS BEDSTE ALGEBEHANDLING

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på tagrensning, fliserensning og facaderensning. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Om AlgeTeknik

Danmarks bedste rensning af tag, fliser og facade!

Baggrunden for AlgeTeknik er en viden om, hvordan man bedst og mest effektivt dræber og fjerner alger og mos. Med den teknik vi bruger, er vi sikre på en hurtig og effektiv løsning af opgaven. Så sikre at vi kan gøre det med VIRKNINGS GARANTI. Vi har igennem tiden forfinet teknikken og gradvis udvidet vores serviceydelser, så de i dag tæller både algebehandling af tag, algebehandling fliser og algebehandling facade samt rensning af tagrender. Den mekaniske rensning ydes ved fliserens og facaderens. Imprægnering af beton-overflader tilbydes i dag i alle tre områder, tag, fliser og facade og med så stor virkning, at vi gør det med 15 ÅRS GARANTI.

Vi er i 2020 blevet kåret som Gazellevirksomhed. Det er Børsen der står for udmærkelsen. For at få Gazelle prisen skal man som virksomhed over fire år, gradvist fordoble omsætningen. Hos os er det sket ved at flere og flere vælger at bruge os som deres ekspert på området. Det er vi naturligvis utrolig stolte af, og vi vil gøre alt for at leve op til titlen.

Vi sætter en ære i at løse den opgave vi får stillet, bedst muligt og til en pris, hvor alle kan være med. Håber vi kan bevise netop dette for dig, når du har en sådan opgave. Kontakt os på tlf. 24 45 19 89 hvis du vil høre mere om algebehandling, har et spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Gazelleprisen 2020

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algerens af tag
Algerens af fliser
Algerens af facade

PRISGARANTI

Findes det billigere, matcher vi prisen!

TAG

Algebehandling af tag
1.375 kr. inkl. moms
10% naborabat
Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.


Tagrenderens
Fra 950 kr. inkl. moms.

Fliser

Algebehandling af fliser
1.375 kr. inkl. moms
10% naborabat
Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.


Fliserens
39 kr. / m2 inkl. moms.


Fliserens med imprægnering og 15 ÅRS GARANTI
69 kr. / m2 inkl. moms.


Fugesand
Spørg for tilbud.

Facade

Algebehandling af facade
1.375 kr. inkl. moms
10% naborabat
Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.


Facaderens med imprægnering og 15 ÅRS GARANTI
69 kr. / m2 inkl. moms.

DET SIGER KUNDENE

Herunder ses et udsnit af udtalelser fra vores kunder.

Da vi flyttede vores firma fra et domicil til et andet, blev vi klar over, at vi var nødt til at gør noget ved flisebelægningen ud til vejen. Vi fik et tilbud fra AlgeTeknik, og de kom hurtigt og rensede fliserne, så de igen se præsentable ud. Derfor har vi nu også bestilt tid til en facaderens, og har virkelig store forhåbninger til, at det bliver et lige så godt resultat. Vi er rigtig glade for samarbejdet med AlgeTeknik, og anbefaler dem med glæde til alle i vores omgangskreds. Godt Arbejde!
Per

Odense

Da vores hus ligger ned til vandet, har vi lige siden, vi købte det været plaget af alge-begroninger på fliser, facade og tag. Vi valgte derfor, at få det hele renset af det første år og sidenhen har vi kunne nøjes med en algebehandling hvert år til foråret. AlgeTeknik kommer altid som aftalt og har i al den tid, vi har brugt dem ydet et virkelig flot stykke arbejde. Glæder mig til I kommer i år og det bliver spændende at se, hvad I kan gøre ved min nabo Jens´s hus. Han glæder sig i hvert fald også.

Leo

Roskilde

Min terrasse har i mange år set lidt slidt ud. Jeg tog fat i AlgeTeknik og de kom og fik virkelig ændret det billede. Jeg er glad for, at jeg også valgte at få nyt fugesand, for nu ser min terrasse helt ny ud…folk tror faktisk den er ny. Flot stykke arbejde!

Dorte

Århus

Jeg har nu to gange brugt AlgeTeknik, og jeg kan kun sige, at jeg er yderst tilfreds. Et godt stykke arbejde til en god pris og så er det rart, at de altid kommer til tiden og er så glade og smilende.

Edit

Svendborg

R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.