Algebehandling af fliser

Kun 975 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 4 kr. / m2.

Med det danske klima er det næsten umuligt at holde ens fliser rene og frie for alger og mos. Men hvis man i tide begynder at algebehandle sine fliser, undgår man siden hen at skulle rense dem. Ved algebehandling af fliser sprøjter vi fliserne så de alger, der måtte være dør. Vi bruger Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel og det sikrer samtidig også, at der i fremtiden ikke kommer alger og mos på fliserne.

Vores algebehandling af fliser virker med det samme den kommer på, men der kan gå lidt tid før, man kan se det fulde resultat, da det er regn og vind, der med tiden fjerner de døde alger væk fra overfladen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens af fliser i indkørsel
Fliserensning af sti frem til indkørsel
Algebehandling af fliser på terrasse

Fliserens

Kun 39 kr. / m2 inkl. moms.

Er ens fliser hårdere angrebet af alger og mos eller ønsker man det fulde resultat med det samme, bør man få en fliserensning. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kan overleve vores behandling. Vi bruger kun Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel.

Som kunde hos AlgeTeknik har du mulighed for at få Håndværkerfradrag på fliserens. Du kan få fradrag for arbejdslønnen, og den udgør typisk 3 / 4 af den samlede pris. Læs mere på SKAT’s hjemmeside, her!

Fliserrens - billede før rensning
Fliserrens - billede efter rensning

Fliserens med imprægnering

Kun 69 kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Efter rens af fliser kan man vælge at imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig over for alger og mos, da den ikke længere suger nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne.

Imprægneringen er diffusionsåbent, forsegler flisernes overflade og trænger ca. 1.5cm ned i flisen. Det gør at eksempelvis vand ligger sig som små perler på overfladen i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet og kombineret med vores årlige algebehandling kan vi tilbyde op til 15 ÅRS GARANTI på behandlingen, og derved sikres du et flot og varigt resultat.

Den årlige algebehandling er vigtig, da den bekæmper den konstante ovenfra kommende algepåvirkning.

Som kunde hos AlgeTeknik har du mulighed for at få Håndværkerfradrag på fliserens. Du kan få fradrag for arbejdslønnen, og den udgør typisk 3 / 4 af den samlede pris. Læs mere på SKAT’s hjemmeside, her!

Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Ønsker man efter en fliserens lige prikken over i ́et, kan man give fliserne nyt fugesand. Der er mange forskellige typer og farver, og efter endt behandling af dine fliser fejer vi det ønskede fugesand ned i fugerne. Nu er dine fliser ikke blot fuldstændig rene og klar til at modstå det danske klima, nu ligner det også, at de lige er blevet lagt. Ring og hør mere om vores fliserensning idag!

Fugesand på fliser
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.

AlgeTeknik med beliggenhed i Odense på Fyn og udfører rensning, imprægneringer og algebehandling af tag, fliser og facade, herunder i Aarhus, Skanderborg, Horsens, Fyn, Odense og Kolding, Vejle og Sjælland. Vi dækker hele Danmark UDEN KØRSELSTILLÆG.