Algebehandling af fliser

Kun 1.375 kr. inkl. moms.

10% naborabat. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det danske klima er det næsten umuligt at holde ens fliser rene og frie for alger og mos. Men hvis man i tide begynder at algebehandle sine fliser, undgår man siden hen at skulle rense dem. Ved algebehandling af fliser sprøjter vi fliserne så de alger, der måtte være dør. Vi anvender midlet Neutralon som er godkendt af Miljøstyrelsen som algebekæmpelsesmiddel i Danmark. En årlig vedligeholdende algebehandling sikrer, at der i fremtiden ikke kommer alger og mos på fliserne.

Vores algebehandling af fliser virker med det samme den kommer på, men der kan gå lidt tid før, man kan se det fulde resultat, da det er regn og vind, der med tiden fjerner de døde alger væk fra overfladen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Rensning af fliser
Fliserensning af terrasse
Lovligt algemiddel Neutralon

Fliserens

Kun 39 kr. / m2 inkl. moms.

Er ens fliser hårdere angrebet af alger og mos eller ønsker man det fulde resultat med det samme, bør man få en fliserensning. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kan overleve vores behandling. Vi bruger kun Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel.

Som kunde hos AlgeTeknik har du mulighed for at få Servicefradrag på fliserens. Du kan få fradrag for arbejdslønnen, og den udgør typisk 3 / 4 af den samlede pris. Læs mere på SKAT’s hjemmeside, her!

Fliserens af terrasse - før
Fliserens af terrasse - efter

Fliserens med imprægnering

Kun 69 kr. / m2 inkl. moms.

15 års garanti på imprægnering.

Efter rens af fliser kan man vælge at imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig over for alger og mos, da den ikke længere suger nær så meget vand og derved hæmmes vækstmulighederne.

Imprægneringen er diffusionsåbent, forsegler flisernes overflade og trænger ca. 1.5cm ned i flisen. Det gør at eksempelvis vand ligger sig som små perler på overfladen i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet og kombineret med vores årlige algebehandling kan vi tilbyde op til 15 ÅRS GARANTI på behandlingen, og derved sikres du et flot og varigt resultat.

Den årlige algebehandling er vigtig, da den bekæmper den konstante ovenfra kommende algepåvirkning.

Som kunde hos AlgeTeknik har du mulighed for at få Servicefradrag på fliserens. Du kan få fradrag for arbejdslønnen, og den udgør typisk 3 / 4 af den samlede pris. Læs mere på SKAT’s hjemmeside, her!

Fliserens med imprægnering

Fugesand

Spørg for tilbud.

Ønsker man efter en fliserens lige prikken over i ́et, kan man give fliserne nyt fugesand. Der er mange forskellige typer og farver, og efter endt behandling af dine fliser fejer vi det ønskede fugesand ned i fugerne. Nu er dine fliser ikke blot fuldstændig rene og klar til at modstå det danske klima, nu ligner det også, at de lige er blevet lagt. Ring og hør mere om vores fliserensning idag!

Fugesand henover fliser

FAQ

Her er nogle ofte stillede spørgsmål omkring fliserens.

Hvorfor algebehandling af fliser?

En algebehandling af fliser er vigtig, da det er den behandling, der holder fliserne rene og pæne fremover. Vil man undgå ”flisepest” og dermed fliserens i fremtiden, anbefaler vi en årlig algebehandling af fliserne.

Hvordan foregår mekanisk fliserens?

Vil du opnå et resultat med næsten nye fliser igen, skal du få renset dine fliser af os. Vi benytter højtryk samt professionelle rensehoveder, der vinkler vandet, så det renser flisernes overflade så skånsomt som muligt. Behandlingen er effektiv og fjerner skidt, smuds, alger og flisepest på flisernes overflade.

Hvornår kan man få renset sine fliser?

Vi afrenser fliser i hele sæsonen, dvs. fra marts-november. Det er således ikke kun i foråret/sommeren at vi afrenser fliser. Får du renset dine fliser i efteråret, er de jo pæne og klar til næste forår.

Hvorfor skal man imprægnere sine fliser?

En imprægnering sikrer et langtidsholdbart resultat af det flotte resultat efter en fliserens. Imprægneringen virker ved at trænge ned i fliserne og forsegler overfladen og forlænger dermed flisernes levetid. Imprægneringsvæsken vi benytter er neutral i farven og bevarer derved stenenes naturlige udseende.

Er der garanti på imprægneringen?

Vi giver 15 ÅRS GARANTI på imprægneringen. Ønsker man at bibeholde det flotte rene resultat efter en fliserens, skal man få foretaget en professionel algebehandling af området årligt for at sikre garantien og for at hindre fornyet vækst af alger og flisepest.

Hvad er flisepest?

Flisepest er en art af lav og kendetegnes som de ”hvide pletter” på dine fliser. De kan gro på både sten, beton og fliser. Vores professionelle udstyr renser overfladen på dine fliser sikkert og skånsomt, så alt fjernbart skidt, smuds og flisepest forsvinder.

Hvorfor fugesand?

Afrensning af fliser vil i nogle tilfælde fjerne det gamle fugesand. Det kan være en god ide at efterfylde sine fuger med nyt fugesand. Du kan vælge selv at gøre dette eller lade os give et tilbud på det.

Hvordan får man at vide, hvornår vi kommer?

Vi melder altid vores ankomst senest dagen før vi kommer, enten ved SMS eller telefonopkald, da mange af vores opgaver er vejrafhængige.

Hvordan skal jeg betale?

Vi sender først en regning på mail når vi har udført det aftalte arbejde. Priserne vi oplyser er altid alt inklusiv. Ingen gebyrer hos os.

Kan man få servicefradrag ved fliserens?

Ja, det er muligt at søge om servicefradrag ved mekanisk afrensning af fliser. Vi er gerne behjælpelige med at oplyse de nødvendige informationer, så man kan søge om fradraget.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.