DANMARKS BEDSTE ALGERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på tagrensning, fliserensning og facaderensning. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algerens

En miljøvenlig vedligeholdelse af din bolig.

Stort set alle tage og overflader bliver med tiden angrebet af alger, lav og mos. Dette ses tydeligt som plamager i grønne, gule, hvid og røde nuancer. Med en algerens kan du forebygge og sikre dig imod de skadelige effekter, hvilket du kan læse mere om i denne guide.

Hvad er algebelægninger?

Algebelægninger er levende organismer, der klarer sig godt, når de får fugt og lys. Med det typiske danske klima med mange regnvejrsdage har alger og mos optimale vækstbetingelser.

Især fliser og tagflader der ligger i skygge er ofte mere udsatte end der, hvor solen skinner meget, og derfor er der oftest også mere alge- og mosvækst på nordvendte flader.

Hvilken betydning har alger for dit hus?

Der er flere gode grunde til at overveje en algerensning af tag og fliser.

Dette skyldes ikke kun de rent synlige årsager, men også fordi at algebelægningen har betydning for tagets og flisernes levetid. Hvis dit tag eller fliser er overdækkede med alger og mos er disse med til at holde på fugten og dermed medvirke til en hurtigere nedbrydning.

Rødderne fra alger og mos trænger ned i overfladen, suger vand til sig og vil kunne forårsage frostsprængninger og revner. Dette vil med tiden kræver dyre efterreparationer. På sigt er det altså en god økonomisk investering at vedligeholde sit tag, fliser og facade.

Derudover kan mos og alger skjule skader og revner i et ældre tag samtidig med at den tykke grønne hinde på både fliser og tag udgør en farlig fysisk risiko. En overflade med alger bliver i vådt vejr ekstrem glat.

Sæt ind mod algerne i god tid

Det er langt nemmere at komme algerne til livs, hvis man reagerer i tide, i stedet for at vente til de har organiseret sig og rødderne trængt dybt ind i overfladen.

Den bedste og mest miljøvenlige måde at komme algerne til livs på er ved at lade et professionelt firma udføre rensningen og med garanti holde algerne væk i en periode.

En algerens er skånsom for taget, i det man med en lanse sprøjter et skum på taget nede fra jorden. Derved undgår man at skulle op at gå på selve taget med risiko for ødelagte tagsten eller personskade til følge.

Hvad er en algerens?

Med en professionel algerens er man garanteret algebehandling, der både er miljørigtig og skånsom. Der er kun få miljøgodkendte midler på markedet. Et af disse er danskproducerede NEUTRALON, som er godkendt af miljøstyrelsen til professionel brug i bekæmpelsen af alger og mos.

Bemærk også at brug af ikke-godkendte algemidler, både kan medføre bøder til husejer og det udførende firma.

Gentag algerensningen for et vedvarende resultat

Sæsonen for algebehandling strækker sig i perioden marts – november, når der ikke længere er dagsfrost. Men der er ikke nogen egentlig årstid, der er bedre end andre til opgaven.

Dog er arbejdet vejrafhængigt, idet det kræver tørvejr umiddelbart før, under og efter behandlingen samt relativt rolige vindforhold. Hvis tag og fliser algebehandles regelmæssigt, kan det holde sig flot i mange år.

Hvor hurtigt virker en algebehandling med algerens?

Effekten af en algerens ses ikke med det samme, men kan begynde at ses efter nogle uger og det fulde resultat først efter ca 8-10 måneder. Midlet der sprøjtes på tag og fliser begynder at virke efter påførsel og vil over tid hæmme algernes vækst, så disse dør og slipper overfladen.

Når alger og mos begynder at gå i opløsning og forrådnelse, er det vejr og vind, der over tid blæser/regner det døde materiale af taget. Med det danske fugtige og regnfulde vejr anbefales det at algebehandle sit tag og fliser ca. 1 gang årligt for at holde taget pænt og vedligeholdt.

Har man et ældre tag, der ikke har været algebehandlet i mange år eller bor man i et særligt udsat område med gode vækstforhold for alger, mos og lav, så må man forvente at virkningen af en algerens tager længere tid.

Så billigt er en professionel algerens

Prisen for en algebehandling varierer meget, når man gennemsøger markedet, men det er vigtigt at holde sig for øje, at der er tale om et professionelt firma, der gør brug af miljøgodkendte midler og procedurer.

Endvidere skal man sikre sig mod evt. ekstratillæg for kørsel og miljø, så man ikke får en regning med ubehagelige overraskelser i form af gebyrer og tillæg. Hos nogle virksomheder kan man indgå en aftale om årlige, vedligeholdende algebehandlinger. På denne måde er man sikret et flot og varigt resultat uden at skulle spekulere yderligere over det.

Når du vælger en algerens fra AlgeTeknik kan du stole på prisen. Her er der ingen uforudsete udgifter og du slipper derfor for skjulte overoverraskelser på din regning.

Ring eller send en mail og få et godt og uforpligtende tilbud, på en professionel og miljøgodkendt algebehandling med algerens.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algerens af tag
Algerens af fliser
Algerens af facade

PRISGARANTI

Findes det billigere, matcher vi prisen!

TAG

Algebehandling af tag
1.375 kr. inkl. moms
10% naborabat
Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.


Tagrenderens
Fra 950 kr. inkl. moms.

Fliser

Algebehandling af fliser
1.375 kr. inkl. moms
10% naborabat
Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.


Fliserens
39 kr. / m2 inkl. moms.


Fliserens med imprægnering og 15 ÅRS GARANTI
69 kr. / m2 inkl. moms.


Fugesand
Spørg for tilbud.

Facade

Algebehandling af facade
1.375 kr. inkl. moms
10% naborabat
Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.


Facaderens med imprægnering og 15 ÅRS GARANTI
69 kr. / m2 inkl. moms.

R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.