DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Ved at algebehandle dit tag fjerner du ikke blot de skæmmende grønne alge- og mosvækster, men sikrer også tagets levetid. Rødderne fra alger og mos trænger ned i tagets små ujævnheder, og tilfører fugt til taget med blandt andet risiko for frostsprængninger til følge. Ved at sørge for at dit tag er algefrit, beskytter og styrker du således tagets overflade. Vi algebehandler alle typer af tag- herunder betonsten, teglsten, tagpap m.m.

Det er nødvendigt at algebehandle regelmæssigt for at bevare den algefrie overflade, og vi anbefaler en årlig professionel behandling. Vi påfører algebehandlingsmidlet jævnt over hele tagets overflade med teleskoplanser. Algemidlet går straks i forbindelse med det organiske materiale på taget. Over tid løsnes rødderne fra de nu døde alger og mosvækster, og efterfølgende regn og blæst skyller taget rent igen.

Det milde danske vejr har givet alger optimale vækstvilkår de seneste år, og det er de færreste husstande, der ikke vil have gavn af regelmæssige algebehandlinger. Står man en dag for at skulle sælge sit hus, giver kraftig alge- og mosvæskt på taget faktisk anmærkning i tilstandsrapporten.

Til at algebehandle taget med benytter vi det eneste miljøgodkendte middel på markedet, så du kan få det udført med god samvittighed. Vi udfører altid vores opgaver med punktlighed og kvalitetsbevidsthed. Derfor tilbyder vi en genbehandling såfremt der opstår ny algevækst på taget indenfor 4 uger efter endt behandling. Dog skal det bemærkes at den fulde effekt af en algebehandling i nogle tilfælde, afhængig af typen af alger og tagets beskaffenhed, først indtræder efter ca 10-12 måneder.

Vi algebehandler i Slagelse og i resten af Danmark til en fast pris uden kørsels- eller miljøtillæg. Ingen overraskelser på regningen og vi binder dig ikke op på abonnementsordninger, men algebehandler efter behov i samråd med dig som kunde.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.