DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Alger og mos trives i det milde og fugtige danske klima og afhængig af beliggenhed/skygge og omkringliggende bevoksning, bliver de fleste tage med tiden angrebet af alger og mos. Vi algebehandler alle typer af tag- herunder betonsten, teglsten, tagpap m.m. Algebehandling er en vigtig vedligeholdelse af et tag, idet algernes rødder tilfører fugt til taget med risiko for frostsprængninger til følge. Så udover at du opnår et flot og algefrit resultat, sikrer du også dit tags levetid.

Med det rette algebekæmpelsesmiddel og teleskoplanser der sikrer en jævn fordeling på hele taget, kan man komme de grønne vækster til livs. Vi yder en god og professionel og pålidelig service og benytter markedets bedste algebekæmpelsesmiddel. Algemidlet dræber alger og mos på taget, så deres rødder løsner sig fra tagets små sprækker og efterfølgende regn, vind og vejr skyller de døde alger af.

Selve virkningen af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men den synlige effekt kan variere alt fra 2 dage op til et halvt år afhængigt af tagets beskaffenhed og typen af alger. Det er ikke før efter efter 1 år at man kan se den fulde effekt af algebehandlingen.

Algebehandling af tag er en billig og effektiv og skånsom behandling der oftest er tilstrækkelig til at holde alger væk fra taget. Vi algebehandler tage i Skanderborg og i resten af Danmark til en fast pris uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.