DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Afhængig af beliggenhed i nærhed af skov, strand og skygge sammenholdt med det mildere og mere lunefulde danske vejr er alger og mos i god trivsel. Vi algebehandler alle typer af tag- herunder betonsten, teglsten, tagpap m.m. Det er vigtigt at algebehandle sit tag regelmæssigt ikke blot pga deres skæmmende effekt på tagets udseende, men også grundet deres skadelige virkning med tilførsel af fugt til taget. Står du overfor et snarligt salg af dit hus giver alge- og mosvækst på taget faktisk også anledning til anmærkning i husets tilstandsrapport.

Ved brug af teleskoplanser sikres en jævn fordeling af algemiddel på hele tagets overflade uden behov for at skulle betræde selve taget med risiko for at ødelægge tagsten mm. Algebehandlingsmidlet slår alger og mos ihjel, og efterfølgende nedbør skyller taget rent for det døde organiske materiale. Vi yder altid en pålidelig og professionel samt kvalitetsbevidst service og benytter markedets bedste professionelle algebekæmpelsesmiddel.

Effekten af en algebehandling begynder umiddelbart straks efter påførsel, men den synlige effekt kan variere alt fra få dage og op til et halvt år efter endt behandling afhængigt af typen af alger. Det er først efter 1 år, at man kan forvente at se algebehandlingens fulde effekt.

Algebehandling af tag er således en billigere og mere skånsom løsning sammenholdt med en decideret rensning af taget. Og hvis man algebehandler jævnligt/årligt, er dette en løsning der oftest er tilstrækkeligt til at holde taget algefrit. Vi algebehandler tage i Roskilde og i resten af Danmark til en fast pris uden kørselstillæg i sæsonen, der løber fra marts-november måned.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.