DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Har dit tag fået et skæmmende grønt udseende, så er en professionel algebehandling af taget den rigtige løsning. Alle typer af tag kan algebehandles- herunder teglsten, betonsten og tagpap. De seneste års milde vejr har givet alger og mos rigtig gode vækstbetingelser, og hvis man ikke ønsker, at alger og mos skal få overtaget, er det en god idé at algebehandle regelmæssigt. Udover at algerne er skæmmende har de også en skadelig indvirkning på dit tags levetid, idet de tilfører fugt til taget, hvilket kan resultere i frostsprængninger.

Algebehandlingsmidlet sprøjtes på dit tag med en teleskoplanse nede fra jorden. Derfor behøver vi ikke at skulle betræde selve taget med risiko for knækkede teglsten til følge. Algebehandlingsmidlet dræber alger og organisk materiale på taget, så rødder og sporer løsnes fra tagets overflade, og efterfølgende regn, vind og vejr skyller og blæser det døde organiske materiale bort.

Allerede umiddelbart efter behandlingen- i nogle tilfælde allerede efter få dage, kan virkningen på algerne begynde at ses. De ændrer farve, visner og tørrer ind, men den fulde effekt kan man først forvente at ses efter ca 1 år afhængigt af hvilken type alger, der har angrebet taget.

Til at algebehandle taget anvender vi et professionelt, miljøgodkendt algemiddel. Vi står inde for vores service og kvalitet og tilbyder derfor en genbehandling såfremt, der kommer ny algevækst på taget indenfor 4 uger efter udført algebehandling.

AlgeTeknik har mangeårig erfaring i at algebehandle tag i Ringsted og i resten af Danmark, og vi gør dette til en fast pris uden overraskelser på regningen.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.