DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Løsningen til dig med et alge- og mosbegroet tag er at få udført en professionel algebehandling. Vi algebehandler alle typer af tage og yder en landsdækkende service.

Udover den skæmmende effekt på dit tag har alger og mos faktisk også skadelige konsekvenser for dit tags holdbarhed. Derfor er regelmæssig algebehandling en vigtig del af en vedligeholdelse af dit tag. Rødderne fra alger og mos trænger ned i tagets overflade og er med til at tilføre fugt til taget, der både er skadeligt for konstruktionen, men også medfører risiko for frostsprængninger.

Ved en algebehandling af dit tag benytter vi teleskoplanser til nede fra jorden at påføre algemiddel på hele tagets overflade. Algemidlet slår alger og mos ihjel, så deres rødder og sporer med tiden slipper fra tagets overflade. Herefter skyller regn, vind og vejr det døde organiske materiale af taget. Vi algebehandler i perioden marts-november- dog ikke i frostvejr, idet algerne da ikke er i vækst og dermed ikke er modtagelige overfor algemidlet.

Du kan forvente den fulde effekt af en algebehandling efter ca 8-12 måneder, men oftest kan man allerede efter få dage begynde at se virkningen, idet algerne tørrer ind, skifter farve- dette er dog afhængigt af tagets beskaffenhed og typen af alger.

Vi algebehandler alle typer af tage for både private og erhverv i Næstved og omegn til en fast pris uden miljø- og kørselstillæg. Ønsker du en professionel og pålidelig service samt en kvalitets- og miljøbevidst algebehandling er du velkommen til at kontakte os enten pr telefon eller mail.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.