DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det er ikke til at undgå med det milde og fugtige danske vejr, at alger og mos angriber ens tagbelægning. Og lægger dit tag tæt ved skov og vand eller et skyggefuldt sted er vækstbetingelserne for alger og mos endnu bedre. Hvis skaden allerede er sket, kan en algebehandling dog hjælpe, idet en sådan behandling både nedbryder og forebygger ny vækst, hvis man gentager behandlingen regelmæssigt. En algebehandling kan derfor være med til at forlænge tagets levetid og bevare en flot algefri overflade.

En algebehandling foregår ved, at vi sprøjter en væske på taget, der slår alger, mos og andet organisk materiale ihjel. Til at påføre selve algebehandlingsmidlet benytter vi teleskoplanser, så vi har mulighed for nede fra jorden at behandle de fleste tage af alle typer uden at skulle op at gå på selve taget med risiko for at beskadige tagsten til følge. Algemidlet virker direkte på rødderne af alger og mos, så disse løsner sig fra tagets overflade og med tiden vil vind og vejr skylle de døde alger og mosvækster af taget. Afhængigt af typen af alger og hvor svær en grad taget er angrebet, vil effekten indtræde fra efter få dage efter udførsel til at den fulde effekt opnås efter ca 1 år.

Vi anbefaler at man algebehandler sit tag regelmæssigt/årligt, så alger og mos ikke får overtaget med risiko for nedbrydning af tagets overflade. Får alger og mos først god grobund på taget, er det en direkte kilde for vand og frost til taget. Vi benytter et effektivt og professionelt algebehandlingsmiddel og tilbyder en genbehandling uden beregning såfremt, der kommer ny algevækst på taget indenfor 4 uger efter endt algebehandling.

Vi har stor erfaring med at algebehandle tage i Korsør og i resten af landet. Kontakt os hvis du vil have udført en professionel algebehandling af dit tag til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.