DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Er dit tag skæmmet af alger og mos så er vejen frem at få udført en algebehandling. Algers og mos vækstbetingelser har de seneste år været gunstige grundet det milde og fugtige vejr. Rødderne fra alger og mos sidder fast nede i tagbelægningens små ujævnheder og tilfører dermed fugt til taget med risiko for frostsprængninger til følge. Derfor skal en algebehandling ikke kun ses som en forskønnende handling, men også som en vigtig del af vedligeholdelsen af dit tag, der dermed er med til at sikre tagets levetid.

Når vi udfører en algebehandling af dit tag foregår det med en teleskoplanse, hvor vi nede fra jorden påfører algemidlet på hele tagets overflade. Algemidlet dræber alger og mos, og deres rødder slipper langsomt fra tagets overflade, hvorefter efterfølgende nedbør skyller de døde alger og mosvækster af taget. Selve sæsonen for algebehandling løber fra marts-november, og ophører når der indtræder frost, idet algerne da ikke er i vækst og dermed ikke er modtagelige overfor algebehandlingsmidlet.

Effekten af en algebehandling begynder således umiddelbart efter påførsel og afhængigt af typen af alger/mosvækster samt tagets beskaffenhed i øvrigt kan effekten i nogle tilfælde allerede ses efter to dage, mens det fulde resultat først kan forventes efter ca 8-12 måneder.

Vi algebehandler tage i Kolding og omegn til en fast pris uden miljø- og kørselstillæg. Så ønsker du en effektiv, professionel og pålidelig service samt en kvalitets- og miljøbevidst algebehandling , skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid behjælpelige med rådgivning, så dit tag får den bedste og rette behandling.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.