DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det fugtige og milde danske vejr er det svært at undgå, at alger og mos angriber ens tagbelægning. Er skaden allerede sket, og er ens tag skæmmet af grønne alger, kan en algebehandling dog hjælpe. En regelmæssig/årlig algebehandling både nedbryder og forebygger ny vækst. Algerne har også en skadelig virkning på tagets holdbarhed, og en algebehandling er derfor med til at forlænge tagets levetid.

En professionel algebehandling udføres ved at tagets overflade sprøjtes med algedræbende middel. Vi undgår at betræde selve taget med risiko for at ødelægge tagsten, idet vi benytter teleskoplanser nede fra jorden af. Algebehandlingsmidlet påvirker direkte rødder/sporer fra alger og mos, så disse løsnes fra tagets overflade, og med tiden skyller vind og vejr det nu døde organiske materiale af taget. Afhængigt af hvor svær en grad taget er angrebet af alger og mos samt typen af alger, der er tale om, vil man kunne forvente at effekten af en algebehandling indtræder alt fra lige efter nogle få dage til at den fulde virkning opnås efter ca 12 måneder.

Får alger og mos først god grobund på tagoverfladen, er de en direkte kilde for tilførsel af fugt og vand til taget med risiko for frostsprængninger til følge. Vi bruger et professionelt algebehandlingsmiddel og står inde for vores arbejde med en garanti der tilbyder en genbehandling hvis, der kommer fornyet algevækst indenfor 4 uger efter endt algebehandling.

Vi algebehandler med stor erfaring tage i Køge og i resten af landet for både private og erhverv. Ønsker du en professionel algebehandling af dit tag udført til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning, så tøv ikke med at kontakte os enten pr telefon eller mail.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.