DANMARKS BEDSTE TAGRENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af tag. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af tag

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Er ens tag sat til med algebegroning, og ønsker man det bekæmpet, så er den bedste løsning en algebehandling af taget. Får man ikke bekæmpet den grønne algebelægning i tide kan det endda udvikle sig til mos, som kan forudrette endnu større skade. I forbindelse med en tilstandsrapport vil alger og mos resultere i en anmærkning.

Når vi udfører algebehandling af tag, sprøjter vi taget nede fra jorden via lanser med et algebekæmpelsesmiddel. Vi undgår derved at skulle op at gå på taget med efterfølgende risiko for skader på tagbelægningen.

Alger og mos dør ved en algebehandling og regner og blæser derefter med tiden af taget. Algebehandlingen virker, så snart den er udført, og den synlige effekt kan typisk ses alt fra 2 dage efter behandlingen til op til 6 måneder efter udførslen. Det fulde resultat ses efter 1 år.

Vores algebehandling af tag virker med garanti og opstår der ny vækst indenfor 4 uger efter vores behandling, kommer vi og gentager behandlingen uden beregning.

Vi udfører algebehandling af tag i Fredericia og resten af landet, og vi gør det altid uden nogen form for gebyrer eller kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af tag
Algerens af tag
Algebehandling
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.