DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Alger og mos er skadelige for dine fliser og med det milde danske klima er det nødvendigt for at undgå denne konsekvens regelmæssigt at algebehandle sine fliser. Herved undgår man senere at være nødt til mekanisk at rense sine fliser.

Udover at forlænge dine flisers levetid kan du også nyde en flot og algefri overflade. En algebehandling udføres ved, at vi påfører fliserne et algebekæmpelsesmiddel, der straks begynder at påvirke alger og mos vækstmuligheder. Der kan gå alt fra 2 dage til et halvt år før, at virkningen af en algebehandling kan ses på fliserne, og op til 1 år før den fulde effekt kan ses.

Vi benytter professionelt udstyr, der sikrer en jævn fordeling af algemidlet og samtidig er algebehandlingen miljøvenlig, idet vi bruger markedets eneste miljøgodkendte middel til algebehandling.

Vi står inde for vores arbejde og kvalitet, og såfremt der opstår ny algevækst indenfor 4 uger efter endt behandling kommer vi og gentager algebehandlingen og det helt uden beregning.

Vi algebehandler fliser i Vejle og i resten af hele landet uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Alger og mos er meget skadelige for dine fliser, og er området svært angrebet måske endda af det man i daglig tale kalder flisepest, er det nødvendigt at få udført en decideret fliserensning. Ved rensning af fliser benytter vi professionelt udstyr i form af et specielt-designet roterende mekanisk rensehoved, der sikrer, at flisernes overflade ikke ødelægges.

Efter endt fliserens har du udover at have forlænget flisernes levetid også fået en flot og ren overflade.

For at være helt sikre på, at der ikke sidder små alge og mos vækster gemt nede i fliserne, afslutter vi altid vores fliserens med at påføre et algebekæmpelsesmiddel, og på den måde kan du være sikker på at fornyet alge og mos vækst har svære betingelser og dine fliser holder sig pæne i lang tid.

Når vi renser fliser i Vejle eller et andet sted i Danmark, sikrer vores professionelle teknik et nyt liv til fliserne.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Ved en fliserens + imprægnering afrenser vi dine fliser som beskrevet under afsnittet fliserens, men afslutter arbejdet ved at imprægnere de nu helt rene og flotte fliser.

Fliseimprægnering giver en beskyttende overfladeeffekt og forhindrer indtrængning af vand og skidt i fliserne, og dermed mindskes alger og mos vækstbetingelser drastisk. Desuden er imprægneringen så effektiv og beskyttende for dine fliser at selv fedt fra f.eks. en havegrill får vanskeligere ved trænge ned i flisens overflade med mulighed for, at dette blot kan skylles væk uden at ødelægge din belægnings udseende.

Vi tilbyder fliserens + imprægnering i Vejle og resten af Danmark uden kørselstillæg. Vi benytter markedets bedste produkter og teknikker, og selve imprægneringen har 15 års garanti. Denne garanti er omfattet af en vedligeholdende årlig algebehandling, der skal sikre mod nye udbrud af alger og flisepest.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Vil du have afsluttet din fliserens med indfejning af fugesand er vi selvfølgelig også behjælpelige med dette. Efter aftale skaffer vi den type og farve på fugesandet man ønsker indfejet. Dette sætter prikken over i’et på fliserens og ens fliser fremstår helt nylagte, rene og flotte.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.