DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det milde danske klima giver alger og mos optimale vækstvilkår. Derfor er det nødvendigt for at undgå den skadelige konsekvens af alger på ens fliser regelmæssigt at algebehandle sine fliser. Man vil også mindske væksten af det man i daglig tale kalder flisepest.

Udover at forlænge dine flisers levetid kan du også nyde en flot og algefri overflade. Selve algebehandlingen foregår ved, at vi sprøjter fliserne med et algebekæmpelsesmiddel. Dette middel dræber organisk materiale såsom alger og mos og afhængigt af algernes type indtræder effekten hurtigt. Der kan således gå alt fra 2 dage til et halvt år før, at virkningen af en algebehandling kan ses, og i nogle tilfælde op til 1 år før det fulde resultat opnås.

Til udførsel af opgaven benytter vi professionelt udstyr, der sikrer en jævn fordeling af algemidlet og selve algebekæmpelsesmidlet er miljøgodkendt, så du med god samvittighed regelmæssigt kan få algebehandlet dine fliser.

Vi står inde for vores arbejde, og såfremt der fremkommer ny algevækst indenfor 4 uger efter endt behandling kommer vi og gentager algebehandlingen og det helt uden beregning.

Vi algebehandler fliser i Svendborg og i resten af hele landet uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Udover at alger og mos er meget skadelige for dine fliser, kan området også være angrebet af det man i daglig tale kalder flisepest. Er dette tilfældet, er det nødvendigt at få udført en regelret fliserens. Når vi renser fliser benytter vi professionelt udstyr i form af et specielt designet mekanisk rensehoved og med et vandtryk, der sikrer, at flisernes overflade ikke ødelægges.

Udover at forlænge flisernes levetid får man ved at få udført en flisrens også en flot og ren overflade.

Vi afslutter en flisrens med at påføre middel til bekæmpelse af alger for at være helt sikre på, at der ikke sidder små alge og mos vækster gemt nede i fliserne. På denne måde kan du være sikker på at fornyet alge og mos vækst har svære betingelser og fliserne holder sig pæne og algefrie i lang tid. Vil man fremover sikre sig, at ens fliser ikke bliver angrebne af alger, anbefaler vi, at man regelmæssigt får udført en almindelig algebehandling af området.

Når vi renser fliser i Svendborg eller et andet sted i Danmark, sikrer vores professionelle teknik og udstyr nyt liv til fliserne.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Vil du fuldende en rensning af dine fliser eller har du netop få anlagt helt nye fliser, tilbyder vi også at imprægnere dine fliser.

Fliseimprægneringen forhindrer at vand og skidt trænger ned i flisernes overflade, og dermed mindskes algers og mos vækstbetingelser drastisk og risikoen for frostsprængninger mindskes ligeledes. Imprægneringen er diffusionsåben og giver en overfladebeskyttende effekt der endda kan reducere nedtrængning af f.eks. fedt fra havegrillen eller motorolie i indkørslen såfremt området umiddelbart skylles med vand.

Vi tilbyder fliserens + imprægnering i Svendborg og resten af Danmark uden kørselstillæg. Vi følger altid med udviklingen og benytter markedets bedste produkter. Derfor kan vi tilbyde op til 15 års garanti når man samtidig får udført en professionel årlig algebehandling, der sikrer mod ovenfra kommende algepåvirkning.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Vil du have afsluttet din fliserens med indfejning af fugesand, er dette selvfølgelig også en opgave vi tilbyder at udføre. Dette sætter prikken over i’et på ens fliserens og fliserne vil fremstå helt nylagte, rene og pæne. Efter aftale skaffer vi den type og farve på fugesandet man ønsker indfejet.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.