DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det milde danske klima giver alger og mos optimale vækstvilkår, og mange oplever uafhængigt af om der er tale om nyere eller ældre belægninger, at disse hurtigt angribes af alger. Den eneste sikre måde at komme de grønne vækster til livs er ved at få udført en professionel algebehandling. Udover at flisernes overflade holdes algefrie, sikrer en algebehandling også flisernes levetid, idet man mindsker risikoen for evt frostsprængninger, da alger og mos holder på fugten i flisens overflade.

Til at algebehandle dine fliser benytter vi professionelt algebehandlingsmiddel, der har en langt bedre virkning end de midler man selv kan anskaffe sig. Vi udfører altid vores opgaver med punktlighed og kvalitetsbevidsthed. Derfor tilbyder vi en genbehandling såfremt, der kommer nye alge- og mosvækster på fliserne indenfor 4 uger efter endt behandling. Dog skal det bemærkes at den fulde effekt af en algebehandling i nogle tilfælde, afhængig af typen af alger og flisernes beskaffenhed, først indtræder efter ca 10-12 måneder. For at bebehold det flotte og algefrie resultat anbefaler vi, at du regelmæssigt/årligt får dine fliser og belægninger professionelt algebehandlet.

Når vi algebehandler fliser i Slagelse eller et andet sted i Danmark har vi en virkningsgaranti, der inkluderer, at såfremt der opstår ny vækst af alger og mos på det behandlede område indenfor 4 uger efter endt algebehandling, kommer vi uden beregning og udfører en genbehandling.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

I nogle tilfælde er ens fliser så hårdt angrebne af alger, såkaldt flisepest eller blot tilsmudsede i sådan grad at en decideret professionel mekanisk rensning er at foretrække. Ved mekanisk afrensning af fliser opnås endvidere et øjeblikkeligt, rent og algefrit resultat – ja faktisk kommer en gammel belægning nærmest til at ligne en nylagt!

Ved brug af vores specielt designede roterende rensehoved og vandtryk samt specialdyser sikrer vi, at dine fliser og belægninger bliver som nye igen uden at overfladen af fliserne tager skade. Vi supplerer altid den mekaniske fliserens med en afsluttende algebehandling for at minimere risikoen for, at små sporer fra alger gemt nede i flisens overflade overlever.

Vi renser med vores professionelle udstyr og teknik fliser i Slagelse og i resten af Danmark, og glæder os til at give dine fliser nyt liv igen. En hurtigere og billigere løsning frem for at købe og lægge nye fliser.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Har man netop fået anlagt nye fliser eller ønsker man blot at sætte prikken over i’et på nye afrensede fliser, anbefaler vi, at man får udført en supplerende imprægnering af belægningen.

Fliseimprægneringen giver en vandskyende effekt, hvorved alger og smuds får vanskeligere ved at fæstne sig på overfladen samtidig med, at risikoen for frostsprængninger i flisens overflade mindskes. Imprægneringen giver en overfladebeskyttende effekt er således en god langsigtet investering for både gamle og nye overflader.

Vi har stor erfaring med fliserens og imprægnering i Slagelse og i resten af landet. Vi benytter det bedste imprægneringsmiddel på markedet. Vil man sikre sig mod fremtidig algevækst og flisepest kan man opnå 15 års garanti på behandlingen ved at mindske påvirkningen fra ovenfra kommende algevækster ved en årlig professionel algebehandling.

Ring gerne for rådgivning og tilbud på en fliserens og efterfølgende imprægnering.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Er dine fliser blevet mekanisk afrensede kan det være nødvendigt at påføre nyt fugesand, og dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med. Det færdige resultat er imponerende, og dine fliser ser med garanti nylagte ud. Vi hjælper gerne med rådgivning om type og farve af fugesand, så du opnår det bedste resultat.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.