DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det milde danske klima giver alger og mos optimale vækstvilkår. Og selv en nylagt belægning vil hurtigt få et grønt skæmmende udtryk af alger. Men hvis man regelmæssigt algebehandler sine fliser vil man kunne undgå svære alge- og mos begroninger på sin belægning. Alger er heller ikke sunde for flisernes levetid, idet algernes rødder trænger ned i de små ujævnheder i flisernes overflade og tilfører fugt med risiko for frostsprængninger til følge.

Ved at vælge os til at udføre en professionel algebehandling af dine fliser og belægninger, sikrer du at du får en god og pålidelig samt professionel service. Vi benytter altid markedets bedste algemiddel, der sikrer det flotteste algefrie resultat på dine fliser.

En algebehandling af dine fliser foregår ved at vi påfører et algebekæmpelsesmiddel, der med tiden slår alger og mos ihjel. Regn, vind og vejr fjerner de døde organiske materialer fra fliserne. Effekten af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men der kan op til et halvt år før effekten kan begynde at ses og op til 1 år før den fulde virkning er opnået.

Når vi algebehandler fliser i Skanderborg eller et andet sted i Danmark har vi en virkningsgaranti på vores algebehandling af fliser lydende på, at såfremt der opstår ny vækst af alger og mos på det behandlede område indenfor 4 uger efter endt algebehandling, kommer vi uden beregning og udfører en genbehandling.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Er der tale om en ældre belægning der med årerne er blevet beskidt og trist at se på eller er fliserne svært angrebne af det man i daglig tale kalder flisepest, anbefaler vi, at man får udført en mekanisk afrensning af sine fliser. Med professionelt udstyr med et specialdesignet rensehoved og vandtryk kan vi tilbyde at rense dine fliser, så de bliver, næsten, som nye. Vi benytter den rette teknik der skåner flisernes overflade, men samtidig sikrer dig et flot og rent udtryk.

En professionel afrensning af fliser er et hurtigere og billigere alternativ til at få lagt nye fliser. Vi renser fliser i Skanderborg med vores professionelle udstyr og teknik og i resten af Danmark. Og som en ekstra service udfører vi altid afslutningsvist en algebehandling af området efter den mekaniske afrensning for at sikre at evt. rester af alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Hvis man ønsker at sætte prikken over i’et på sine nye afrensede fliser eller blot beskytte en nylagt belægning eller anden overflade, anbefaler vi at få udført en supplerende overfladeimprægnering af fliserne.

Denne fliseimprægnering er diffusionsåben og vandafvisende. Selve væsken er farveløs og trænger ned i flisernes overflade. Dermed vanskeliggøres etablering af begroninger og misfarvninger og selv fedt og olie fra for eksempel havegrillen får sværere ved at trænge ned i fliserne. Imprægnering af fliser er således en god langsigtet investering for både gamle og nye overflader.

Vi udfører fliserens + imprægnering i Skanderborg og i resten af landet. Vi benytter det bedste imprægneringsmiddel på markedet, der har 15 års garanti. For at kunne tilbyde de 15 års garanti kræves årlig vedligeholdende, professionel algebehandling, der sikrer mod ovenfra kommende algepåvirkning.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter en mekanisk afrensning af fliser kan det være nødvendigt at indfeje nyt fugesand. Dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med og sammen med dig, beslutter vi hvilken farve og type der får netop din belægning til at tage sig flottest ud. Det færdige resultat er, at fliserne fremstår nylagte, rensede og med en flot overflade.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.