DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Alger og mos har optimale vækstvilkår i det milde og lunefulde danske klima, og selv nylagte fliser får hurtigt et grønligt skæmmende udtryk af alger. Ønsker man at undgå svære algebegroninger på sin belægning, anbefaler vi, at man regelmæssigt får professionelt algebehandlet sine fliser. Alger har faktisk også en skadelig indvirkning på flisernes levetid, idet algernes rødder og sporer griber ned i flisernes små ujævnheder og dermed er kilde til tilførsel af fugt med risiko for frostsprængninger til følge.

Ved at få udført en professionel og regelmæssig algebehandling af sine fliser, sikrer man, at algevæksten holdes nede på et minimum og man kan nyde sine algefrie fliser og belægninger. Vi prioriterer at yde en god og pålidelig samt professionel service, og benytter markedets bedste professionelle algemiddel.

Algemidlet slår over tid alger og mos ihjel og efterfølgende regn, vind og vejr fjerner det døde organiske materiale. Effekten af algebehandlingen begynder straks efter påførsel og i nogle tilfælde kan man allerede efter få dage begynde at se, at algerne begynder at skifte farve, tørre ind og skrumpe, men den fulde effekt kan afhængigt af typen af alger og sværhedsgraden af flisernes beskaffenhed først ses efter ca 1 år.

Når vi algebehandler fliser i Roskilde eller et andet sted i Danmark yder vi en virkningsgaranti på algebehandlingen af fliser- såfremt der opstår fornyet vækst af alger og mos på det behandlede område indenfor 4 uger efter vi har udført en algebehandling, kommer vi og udfører en genbehandling.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Går man og overvejer at få anlagt nye fliser fordi ens belægning er blevet smudset og trist at se på eller er angrebet af såkaldt flisepest kan et billigere alternativ være at få udført en professionel, mekanisk afrensning af fliserne. Med et roterende rensehoved kombineret med det rette vandtryk garanterer vi, at dine fliser bliver nærmest som nye samtidig med, at flisernes overflade ikke ødelægges.

Når belægningen er blevet renset udfører vi altid en supplerende almindelig algebehandling af området for at undgå at små rester af rødder og sporer af alger og mos gemt nede i flisernes små ujævnheder overlever og hurtigt giver anledning til fornyet vækst.

Vi renser fliser i hele landet og har stor erfaring med fliserens i Roskilde med vores professionelle udstyr og teknik sikrer vi nyt liv til dine fliser. For at bibeholde det flotte resultat anbefaler vi, at man efterfølgende årligt får algebehandlet sine belægninger.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

I nogle tilfælde er fliserne så svært angrebne af alger og mos, at en almindelig algebehandling ikke kan få bugt med de grønne vækster. Eller der er tale om en nylagt belægning, som man ønsker at tilføre yderligere beskyttelse. I tilfælde af at der er tale om en ældre belægning, anbefaler vi, at man får udført en decideret mekanisk afrensning af området med efterfølgende imprægnering alternativt blot en imprægnering af helt nylagte fliser.

Fliseimprægneringen er vandskyende men diffusionsåben. Væsken er farveløs og trænger ned i flisernes dybde og giver en overfladebeskyttende effekt. Herved mindskes etablering af alge- og mos begroninger pga. mindsket tilførsel af fugt til fliserne. Fliseimprægnering er således en god langsigtet investering for både gamle og nye overflader.

Vi udfører fliserens + imprægnering i Roskilde og resten af landet. Vi benytter det bedste imprægneringsmiddel på markedet, der har 15 års garanti ved efterfølgende årlig algebehandling, der reducerer den ovenfra kommende konstante algepåvirkning. Vi yder altid en god og pålidelig service, og du er velkommen til at kontakte os for at få gode råd og vejledning samt et uforpligtigende tilbud.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Vil du sætte prikken over i’et efter en mekanisk fliserens kan du vælge at få indfejet nyt fugesand mellem fliserne. Dette er vi selvfølgelig behjælpelige med. Det færdige resultat er, at fliserne fremstår nylagte, rensede og med en flot overflade. Ring og hør nærmere.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.