DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Har dine fliser og belægninger fået et trist og grønligt udseende anbefaler vi, at du får udført en professionel algebehandling af dine fliser. Grundet det milde og fugtige danske vejr vil alle belægninger med tiden blive angrebet af alger og mos. Udover det skæmmende udseende har algerne også en skadelig effekt, idet algernes rødder tilfører fugt til flisernes overflade med risiko for frostsprængninger til følge. En regelmæssig/årlig algebehandling vil derfor sikre dine flisers levetid.

Når vi udfører en professionel algebehandling foregår det ved, at vi sprøjter et algebehandlingsmiddel på dine fliser og belægninger. Midlet dræber alger og andet organisk materiale på fliserne. Efterfølgende regn og vind skyller og blæser det døde organiske materiale af belægningerne. Effekten af en algebehandling begynder umiddelbart straks efter påførsel og med tiden løsner rødder og sporer sig fra flisernes overflade. Der kan dog gå op til et år før den fulde effekt indtræder alt afhængigt af typen af alger og flisernes beskaffenhed. Algebehandling anbefales at udføres regelmæssigt mhp en vedligeholdende og forebyggende effekt.

Når AlgeTeknik algebehandler fliser og belægninger i Ringsted eller et andet sted i Danmark foregår dette professionelt og med stor ekspertise, så du roligt kan se frem til at nyde et flot og algefrit resultat.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Trænger dine flisers overflade til et frisk pust eller er angrebet af såkaldt flisepest er en almindelig algebehandling ikke tilstrækkelig. Vi anbefaler i disse tilfælde at få udført en professionel mekanisk rensning af fliserne. Dette giver et øjeblikkeligt flot, rent og algefrit udseende- ja dine fliser kommer nærmest til at se nylagte ud!

At vælge at få mekanisk afrenset sine fliser er således både en fornuftigt og langt billigere løsning frem for at få lagt nye fliser. Vi benytter et specielt designet roterende rensehoved kombineret med vandtryk, der sikrer, at dine fliser og belægninger bliver som nye igen uden at overfladen tager skade.

Vi udfører altid en supplerende algebehandling efter endt rensning af fliserne. Derved sikrer vi at evt. rester af rødder og sporer fra alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever.

AlgeTeknik renser med stor erfaring fliser i Ringsted med vores professionelle udstyr og teknik og i resten af Danmark. Vi glæder os til at give dine fliser nyt liv igen! Et hurtigere og billigere alternativ til at investere i helt nye fliser.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Vil du sætte prikken over i’et efter en professionel fliserens eller har du netop fået anlagt nye fliser, anbefaler vi at du vælger at få udført en supplerende imprægnering af fliserne.

Imprægnering af fliser resulterer i en vandafvisende overflade, samtidig med at denne er diffusionsåben, hvorved fliserne fortsat kan ”ånde”. Den vandskyende effekt mindsker risikoen for frostsprængninger og samtidig mindskes algers og mos vækstbetingelser, og selv smuds og snavs får vanskeligere ved at sætte sig på belægningernes overflade. Selv fedt fra havegrillen vil umiddelbart straks kunne skylles af fliserne blot med rent vand. Fliseimprægneringen er således en god langsigtet og beskyttende løsning for både gamle og nye overflader.

AlgeTeknik har stor erfaring i at udføre fliserens + imprægnering i Ringsted og i resten af landet. Vi benytter markedets bedste imprægneringsmiddel, der har 15 års garanti. Garantien er betinget af en årlig professionel algebehandling, der sikrer mod nytilkommen algepåvirkning.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Har en mekanisk rensning fjernet det meste af fugesandet mellem fliserne tilbyder vi selvfølgelig også at påføre og indfeje nyt fugesand. Du opnår herved et færdigt resultat meget nær at fliserne fremstår nylagte, rensede og med en flot overflade. Du er velkommen til at kontakte os for at få gode råd og vejledning i forhold til type og farvevalg, så det bedste resultat på netop din belægning opnåes.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.