DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det danske klima gør det svært at holde fliser alge og mos frie. Men får man algebehandlet sine fliser i tide kan alger, mos og endda det man kalder flisepest holdes væk, og man undgår at skulle have mekanisk renset området senere.

Under en algebehandling af fliser sprøjter vi fliserne med et algebekæmpelsesmiddel så algerne dør og regn skyller med tiden overfladen ren. En algebehandling virker så snart den er udført, men der går alt fra 2 dage til et halvt år før, at virkningen kan ses og op til 1 år før det fulde resultat opnåes.

Vi ved af erfaring, at den teknik vi bruger virker med garanti, og opstår der ny alge og mos vækst indenfor 4 uger efter algebehandling, gentager vi algebehandlingen og det naturligvis uden beregning.

Under en algebehandling af fliser i Odense eller et andet sted i Danmark, bruger vi altid det eneste mijløgodkendte algebekæmpelsesmiddel, der er på markedet.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Hvis ens fliser er meget udsatte for alger og mos, og måske endda angrebet af det man kalder flisepest, kan man få dem helt rene igen ved at få udført en fliserens. Med vores teknik hvor vi bruger et specielt designet rensehovede, kan vi mekanisk rense fliserne uden at overfladen ødelægges.

Efter udført fliserens fremstår de som nye og fuldstændig rene og selv flisepesten vil være fjernet. Vi afslutter altid en fliserens med at sprøjte med et algebekæmpelsesmiddel, som gør, at vi kan være fuldstændig sikre på at alger, mos og flisepest ikke overlever vores behandling.

Ved en fliserens i Odense eller at andet sted i Danmark, kan vi med vores professionelle udstyr og teknik give nyt liv til fliserne.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Ved en fliserens + imprægnering får man efter endt fliserens, som foregår som beskrevet tidligere, udført en imprægnering af den nu helt rene og pæne overflade.

Fliseimprægnering gør, at overfladen bliver mere modstandsdygtig og vandafvisende end selv en ny flise er fra producentens side af, og giver langt sværere betingelser for at alger og mos kan opnå vækstbetingelser på overfladen. Imprægneringen er diffusionsåben og farveløs og trænger ca. 1.5cm ned i flisens overflade.

Vi udfører fliserens + imprægnering i Odense og i resten af landet. Imprægneringen er markedets bedste og har 15 ÅRS GARANTI, når man samtidig sørger for at mindske ovenfra kommende algepåvirkning ved at få udført en årlig professionel algebehandling.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Skal fliserensen have prikken over i´et, afsluttes opgaven med fugesand. Efter ønske skaffer vi den type eller farve man foretrækker, og ens fliser kommer til at fremstå helt nylagte, rene og pæne.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.