DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det milde danske klima giver alger og mos optimale vækstvilkår. Men hvis man regelmæssigt algebehandler sine fliser, vil man kunne undgå svære alge- og mos begroninger på sin belægning. Udover at flisernes overflade holdes pæne og algefrie, er man også med til at sikre flisernes levetid, idet man undgår evt frostsprængninger, da alger og mos holder på fugten i flisens overflade.

En algebehandling af dine fliser foregår ved at vi påfører et algebekæmpelsesmiddel, der med tiden slår alger og mos ihjel. Regn, vind og vejr fjerner de døde organiske materialer og fliserne fremstår flotte. Effekten af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men der kan op til et halvt år før effekten kan begynde at ses og op til 1 år før den fulde virkning er opnået.

Når vi algebehandler fliser i Nyborg eller et andet sted i Danmark benytter vi det eneste miljøgodkendte middel til at bekæmpe alger og mos, så du med god samvittighed kan nyde den gode effekt af en algebehandling af dine fliser.

Vi har en virkningsgaranti på vores algebehandling af fliser lydende på, at såfremt der opstår ny vækst af alger og mos på det behandlede område indenfor 4 uger efter endt algebehandling, kommer vi uden beregning og udfører en genbehandling.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Udover algebehandling af fliser tilbyder vi også at afrense fliser og belægninger mekanisk med professionelt udstyr. Dette er nødvendigt såfremt fliserne er svært angrebne af mos og alger eller hvis belægningen er angrebet af det, man i daglig tale kalder flisepest.

Flisepest, skidt og snavs kan ikke fjernes ved blot at algebehandle, men ved brug af vores specielt designede roterende rensehoved og vandtryk kan vi sikre, at dine fliser og belægning bliver som nye igen uden at overfladen af fliserne tager skade. Slutteligt udfører vi altid en algebehandling af området efter den mekaniske afrensning for at sikre at evt. rester af alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever.

Vi renser fliser i Nyborg med vores professionelle udstyr og teknik og i resten af Danmark, og glæder os til at give dine fliser nyt liv igen. En hurtigere og billigere løsning frem for at købe og lægge nye fliser.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Vil du fuldende den mekaniske afrensning af fliserne, eller har du netop få anlagt helt nye fliser, tilbyder vi også imprægnering af fliser.

Fliseimprægneringen er en farveløs væske, der trænger ca. 1.5cm ned i flisen og efterlader denne diffusionsåben men med en forstærket og beskyttet overflade, der hindrer vand at trænge ned i flisernes overflade. Dermed mindskes algers og mos vækstbetingelser drastisk og desuden mindskes risikoen for frostsprængninger.

Vi tilbyder fliserens + imprægnering i Nyborg og i resten af landet uden kørselstillæg. Vi følger altid med udviklingen og benytter markedets bedste produkter. Aktuelt kan vi tilbyde 15 års garanti, når man samtidig vedligeholder imprægneringen med en årlig algebehandling, der sørger for at fjerne nytilkommen algepåvirkning.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter at dine fliser er blevet rensede kan det være nødvendigt at påføre nyt fugesand, og dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med. Det færdige resultat er, at fliserne fremstår nylagte, rensede og med en flot overflade.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.