DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Tendensen til grønne og skæmmende fliser har de seneste år været stigende grundet det milde og fugtige danske vejr. Dette er netop de ideelle vækstvilkår for alger og mos. Så vil du vedligeholde en ældre belægning eller forebygge væksten af de grønne alger på en nylagt flisebelægning, er en professionel algebehandling løsningen. Udover at alger skæmmer med deres grønne, fedtede belægning, er de også skadelige for dine fliser, idet de med tiden ødelægger overfladen af fliserne og tilfører fugt til disse. En regelmæssig/årlig algebehandling er således med til at sikre flisernes levetid.

Algebehandlingen udføres ved, at vi sprøjter et professionelt og effektivt algebehandlingsmiddel på hele flisearealet. Algemidlet slår alger og organisk materiale på fliserne ihjel. Derved løsnes algernes rødder og sporer fra belægningens overflade. Herefter er det nedbør, vind og vejr der med tiden fjerne de døde alger. Effekten af en algebehandling kan i nogle tilfælde allerede ses efter få dage, idet algerne begynder at skifte farve og tørre ind, men den fulde effekt kan først endelig vurdere efter ca 1 år.

Vi tilbyder en pålidelig og professionel algebehandling af fliser og belægninger i Næstved og i resten af Danmark. Sæsonen for algebehandling løber over perioden marts-november, og vi kommer regelmæssigt i dit område, så du skal ikke tøve med at tage kontakt til os enten pr telefon eller mail.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Trænger overfladen af dine fliser til et løft, er det både en langt billigere og hurtigere løsning af få udført en professionel fliserens frem for at få anlagt nye fliser. Ved at benytte vores professionelle mekaniske rensehoved kombineret med vandtryk kan vi få bugt med de organiske vækster på dine fliser- ja selv såkaldt flisepest kan effektivt fjernes. Det færdige resultat er fliser med et flot, rent og indbydende udseende.

For at opnå det flotteste og bedste resultat afslutter vi i modsætning til mange af vores konkurrenter altid vores fliseafrensning med at udføre en algebehandling af området. Dette for at sikre at evt. rester af sporer og rødder fra alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever og giver mulighed for fornyet vækst umiddelbart efter rensningen.

Vi renser fliser i Næstved samt i det øvrige af landet med vores professionelle udstyr og teknik for både private og erhverv. Trænger dine fliser til et friskt pust, så tøv ikke med at kontakte os enten pr telefon eller mail.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Skal man sætte prikken over i’et efter en afrensning af sine fliser, eller har du netop fået lagt nye fliser, anbefaler vi at få udført en supplerende imprægnering af området.

Imprægnering af fliser udføres på en tør og ren overflade. Imprægneringsvæsken er farveløs, diffusionsåben og trænger ca. 1.5cm ned i overfladen. Selve virkningen af imprægneringen er en vandskyende effekt. Herved får smuds, snavs og sågar f.eks. fedt fra havegrillen vanskeligere ved at fæstne på flisernes overflade samtidig med at vækstbetingelserne for alger mindskes pga. den reducerede fugtindtrængning i flisernes overflade. Fliseimprægnering er således en god langsigtet investering for både gamle og nye overflader.

Vi tilbyder professionel fliserens + imprægnering i Næstved og i resten af landet. Vi benytter markedets bedste imprægneringsmiddel med 15 års garanti ved samtidig årlig professionel algebehandling, der fjerner den konstante ovenfra kommende algepåvirkning.

 Ring eller skriv til os for nærmere rådgivning- vi er altid behjælpelige og ser frem til at yde en god og pålidelig service.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter fliserne er blevet mekanisk afrensede, kan det være nødvendigt at indfeje nyt fugesand. Dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med. Ved at indfeje nyt fugesand forstærkes indtrykket af at fliserne fremstår nylagte. Du er velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail for at få et godt råd samt vejledning mht type og farve af fugesand, så det flotteste og bedste resultat opnåes.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.