DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Fliser og belægninger er grundet det milde danske klima hårdt udsatte for angreb af alger og mos. Udover at skæmme belægningens udseende er alger og mos også skadeligt for fliserne. Dette skyldes at rødderne fra alger og mos tilfører fugt til fliserne og dermed er der stor risiko for frostsprængninger i flisernes overflade.

Udover at regelmæssig algebehandling af dine fliser og belægninger sikrer dine flisers levetid, kan du også nyde en flot og algefri overflade. Algebehandlingen foregår ved, at fliserne påføres et professionelt og meget effektivt algebekæmpelsesmiddel. Dette middel slår alger og mos ihjel, og afhængigt af algernes type indtræder effekten hurtigt. Således kan man nogle gange allerede efter få dage begynde at se effekten, men i nogle tilfælde kan der gå op til 1 år før det fulde resultat opnås.

Vi står inde for vores arbejde, og såfremt der fremkommer ny algevækst indenfor 4 uger efter endt behandling kommer vi og gentager algebehandlingen og det helt uden beregning. Desuden bruger vi et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel, så du kan regelmæssigt få algebehandlet dine fliser og belægninger uden dårlig samvittighed.

Vi algebehandler fliser i Middelfart og i resten af hele landet til fast pris uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

I nogle tilfælde er det ikke nok blot at algebehandle sine fliser og belægninger. Er der tale om en ældre belægning, der er hårdt angrebet, eller er der udover alger og mos også det man i daglig tale kalder flisepest, er det nødvendigt at få udført en fliserens.

Ved en fliserens får man hurtigt og effektivt et flot og indbydende resultat, hvor ens gamle fliser nærmest bliver som nye. Dette resultat opnås ved, at vi bruger professionelt udstyr og teknik, der sikrer at dine flisers overflade ikke ødelægges.

Vi afslutter en fliserens med at påføre et algebekæmpelsesmiddel for at være helt sikre på, at der ikke sidder små alge og mos vækster gemt nede i flisernes ujævnheder. På denne måde kan du være sikker på at fornyet alge og mos vækst har svære betingelser, og fliserne holder sig pæne og algefrie i lang tid.

Vil man fremover sikre sig, at ens fliser ikke bliver angrebne af alger og mos påny, anbefaler vi, at man regelmæssigt får udført en almindelig algebehandling af området.

Vi renser fliser i Middelfart og i resten af Danmark og glæder os til at give nyt liv til dine fliser.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Du kan supplere rensningen af sine fliser ved at få udført en beskyttende fliseimprægnering. Selve behandlingen giver en diffusionsåben overflade, der sikrer at fliserne kan komme af med fugten, men samtidig forhindrer, at vand trænger ned i flisernes overflade. Når ens fliser er blevet angrebne af ager og mos skyldes det, at fugt er blevet tilført flisen, idet alger og mos trives i et fugtigt miljø. Ved at imprægnere sine fliser mindskes vækstbetingelserne for alger og mos drastisk, og risikoen for frostsprængninger mindskes ligeledes.

En imprægnering af dine fliser er dermed til at sikre dine flisers levetid og gør det også nemmere på sigt at vedligeholde flisernes pæne overflade med blot regelmæssig algebehandling af området. Ved denne behandling bliver alger og mos hurtigt og effektivt slået ihjel ved påføring af et algebekæmpelsesmiddel, så man fremover ikke behøver at få udført en decideret mekanisk rensning af området. Når man sørger for at få udført denne vedligeholdende algebehandling kan vi tilbyde 15 års garanti på behandlingen med imprægnering.

Vi tilbyder fliserens + imprægnering i Middelfart og resten af Danmark uden kørselstillæg. Vi følger altid med udviklingen og benytter markedets bedste produkter.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Ønsker du at afslutte din fliserens med indfejning af fugesand, er dette selvfølgelig også en opgave vi udfører. Dette sætter prikken over i’et på ens fliserens og sikrer at fliserne ligger stabilt og samtidig ser flotte og pæne ud. Fugesand fås i forskellige farver og typer og sammen med dig finder vi den type der passer bedst til netop din belægning.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.