DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det milde og lune vejr bliver ens fliser og belægninger hurtigt belagt med genstridig algevækst, der er vanskelig at fjerne og skæmmer flisernes overflade. Udover det kedelige grønne skær har algerne også en skadelig effekt, idet deres rødder perforerer flisernes overfalde og med tiden nedbryder denne.

Vi sprøjter direkte på algerne et professionelt og effektivt algebehandlingsmiddel, der nedbryder algerne på dine fliser og belægninger. Efter et par dage kan de døde alger blot fejes af fliserne alternativt vil regn, vind og vejr skylle dem bort med tiden. Og dine fliser fremstår flotte og algefrie. Effekten af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men der kan op til et år før den fulde virkning er opnået afhængigt af sværhedsgraden og typen af alger fliserne er angrebet af. Algebehandling er nødvendigt at udføre regelmæssigt, gerne årligt, med henblik på en forebyggende og vedligeholdende effekt. Sæsonen for algebehandling løber fra marts-november og har den bedste effekt mens algebevoksningen er i vækst og let fugtig. Vi algebehandler derfor ikke i frostvejr.

Vi har stor erfaring med at algebehandle fliser i Korsør og i resten af landet. Kontakt os hvis du vil have udført en professionel algebehandling af dine fliser til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Vi kan rense dine fliser, så de bliver nærmest som nye igen! Er dine flisers overflade blevet kedelig, smudset og måske angrebet af såkaldt flisepest, så kan vi hjælpe dig til en flot overflade ved at udføre en professionel mekanisk afrensning af området. Du skal ikke være bange for at flisernes overflade ødelægges, idet vores maskiner indstilles til et præcist vandtryk og ved brug af special dyser fordeler tryk og vand på en skånsom måde.

En mekanisk afrensning af sine fliser er både et fornuftigt og billigere alternativ til at få lagt nye fliser. Efter afrensningen af dine fliser udfører vi altid en supplerende algebehandling af området for at sikre at evt. rester af sporer fra alger gemt nede i flisernes små ujævnheder ikke overlever. For en optimal forebyggende og vedligeholdende effekt anbefaler vi årligt, at man får udført en almindelig algebehandling af området.

Vi har stor erfaring med at rense fliser i Korsør og i resten af landet. Kontakt os hvis du vil have udført en professionel afrensning af dine fliser til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Har man lige fået lagt nye fliser og belægninger eller ønsker man at fuldende en mekanisk afrensning af sine fliser, anbefaler vi, at man imprægnerer sine fliser.

Med en professionel fliseimprægnering sikrer man sine flisers levetid, idet man undgår frostsprængninger som kommer ved indtrængning af vand i fliserne, som derved udvider sig og giver ujævnheder i overfladen. En imprægnering af fliserne sikrer også, at smuds har sværere ved at fæstne sig til overfladen, og vækstbetingelserne for alger mindskes pga. den vandskyende effekt. Vi anbefaler dog fortsat, hvis man vil bevare et fuldstændig algefrit resultat samt opnå 15 års garanti på imprægneringen at få sine fliser og belægninger professionelt algebehandlet årligt.

Vi har stor erfaring med at imprægnere fliser i Korsør og i resten af landet. Kontakt os hvis du vil have udført en professionel imprægnering af dine fliser til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter endt mekanisk afrensning af dine fliser kan det være nødvendigt at indfeje nyt fugesand, idet vand kombineret med det høje tryk fra vores roterende rensehoved ikke kan undgå at fjerne lidt at fugesandet mellem fliserne. Ønsker du nyt fugesand indfejet er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. Derved er du garanteret et udtryk af dine nye rensede fliser, så de ser ud som om, at de er nylagte. Du er velkommen til at kontakte os for at få gode råd og vejledning omkring fugesand, så du opnår det flotteste resultat.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.