DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Mange oplever at deres fliser og belægninger er blevet grønne og skæmmet af alger og mos. Denne tendens er blevet mere udpræget de seneste år grundet det milde og fugtige danske klima, hvilket netop er de ideelle vækstvilkår for alger og mos. Både en ældre flisebelægning såvel som en nylagt flisebelægning har gavn af en regelmæssig algebehandling, idet alger og mos tilfører fugt til flisernes overflade med risiko for frostsprængninger og nedbrydning af flisens overflade til følge. Så udover at man kommer de grønne og skæmmende vækster til livs med en algebehandling af sine fliser, så er man også med til at sikre flisernes levetid.

En algebehandling foregår ved, at vi påfører et jævnt lag af et professionelt og effektivt algemiddel på flisearealet. Dette middel dræber alger og organisk materiale og løsner rødderne fra flisernes overflade. Herefter er det regn, vind og vejr der med tiden skyller de døde alger af fliserne. Effekten af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men afhængigt af algernes type og flisernes beskaffenhed kan der gå op til et halvt år før den fulde effekt kan ses.

Vi yder en professionel, effektiv og pålidelig algebehandling i Kolding og i resten af Danmark. Sæsonen for algebehandling strækker sig over perioden marts-november, og vi kommer regelmæssigt i dit område, så du skal ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du ønsker at få bugt med de skæmmende og skadelige alger og mosvækster.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Er dine fliser af ældre dato og trænger overfladen til et frisk pust kan det være nødvendigt at få udført en professionel mekanisk afrensning af fliserne. Er fliserne angrebet af det man i daglig tale kalder flisepest er en almindelig algebehandling ikke tilstrækkelig. Men ved at benytte vores specieldesignede mekaniske rensehoved kombineret med et højt vandtryk kan vi få bugt med disse organiske vækster og sikre dine fliser et flot og indbydende udseende.

At vælge at få professionelt afrenset sine fliser er således et fornuftigt og billigere alternativ til at få lagt nye fliser. For at sikre det bedste og flotteste resultat afslutter vi altid vores afrensning ved at udføre en almindelig algebehandling af området. Dette gør vi for at sikre at evt. rester af rødder fra alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever.

Vi renser fliser i Kolding med vores professionelle udstyr og teknik samt i resten af landet. Trænger dine belægninger til et friskt pust, så tøv ikke med at kontakte os også glæder vi os til at give dine fliser og belægninger nyt liv igen.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Ønsker man at sætte prikke over i’et efter vores professionelle afrensning af fliser og belægninger, eller har man netop fået lagt nye fliser anbefaler vi, at man får udført en supplerende behandling med imprægnering.

Fliseimprægneringen skal ske på en tør og ren overflade. Selve imprægneringens virkning er en vandskyende effekt. Herved får alger og mos sværere vækstbetingelser og selv smuds og sågar f.eks fedt fra havegrillen får vanskeligere ved at fæstne på overfladen og kan oftest blot skylles af med rent vand. Dette er således en god langsigtet investering for både gamle og nye overflader.

Vi udfører fliserens + imprægnering i Kolding og i resten af landet. Vi følger altid med i markedets udvikling og benytter det bedste imprægneringsmiddel, så du er sikker på den bedste effekt. Vi tilbyder 15 års garanti på imprægneringen såfremt man får udført en årlig algebehandling, der er med til at mindske den ovenfra kommende påvirkning af alger. Ring gerne for rådgivning- vi er altid behjælpelige.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter at dine fliser er blevet rensede kan det være nødvendigt at påføre nyt fugesand, og dette er selvfølgelig også en opgave vi gerne hjælper med. Ved at påføre nyt fugesand forstærker man indtrykket af at fliserne fremstår nylagte. Du er velkommen til at kontakte os for at få gode råd og vejledning mht type og farve af fugesand, så du opnår det bedste og flotteste resultat.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.