DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Er ens fliser og belægning angrebet af genstridig og skæmmende algevækst, er den eneste rigtige løsning at få udført en professionel algebehandling. Udover et kedeligt grønt skær har alger og mos også en skadelig effekt, idet rødderne perforerer flisernes overflade og nedbryder denne med tiden.

Ved en algebehandling påfører vi et professionelt algebehandlingsmiddel, der straks efter påførsel begynder at nedbryde alger og mos på det behandlede område. Oftest allerede efter få dage kan de døde alger og andet organisk materiale blot fejes af fliserne, alternativt vil vind, vejr og nedbør fjerne dem med tiden. Den endelige effekt af en algebehandling kan dog først endeligt evalueres efter ca 1år efter endt behandling afhængigt af typen af alger og områdets beskaffenhed. Algebehandling anbefales udført regelmæssigt, gerne årligt, med henblik på en optimal forebyggende og vedligeholdende effekt. Man algebehandler i perioden marts-november, hvor den bedste virkning opnås, idet alger og mos er i vækst. Vi algebehandler derfor ikke i frostvejr.

Vi har stor erfaring i algebehandling af fliser for både private og erhverv i Køge og i resten af landet. Kontakt os pr telefon eller mail hvis du vil have udført en professionel algebehandling af dine fliser til en fast lav pris alt inklusiv.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Ønsker du, at dine fliser skal se ud som nye uden at betale en formue for at få lagt din belægning om, kan vi udføre en professionel mekanisk afrensning af dine fliser. Herved garanterer vi, at dine fliser bliver nærmest som nye igen!

Er overfladen blevet trist og snavset og måske endda angrebet af det, man i daglig tale kalder flisepest, kan vi hjælpe dig til en flot og ren overflade. Du skal ikke være nervøs for at flisernes overflade beskadiges ved afrensningen, idet vores professionelle maskiner kombineret med special dyser og et roterende rensehoved fordeler tryk og vand på en skånsom måde.

En professionel fliserens er således et fornuftigt og billigere alternativ til at få lagt nye fliser. Efter endt afrensning udfører vi altid i modsætning til mange af vores konkurrenter en afsluttende algebehandling af området for at sikre at evt. rester af sporer fra alger dybt nede i flisernes små revner ikke overlever og giver anledning til fornyet vækst umiddelbart efter endt rensning. For at bibeholde det flotte resultat anbefaler vi dog, at man årligt får udført en professionel algebehandling af området.

Vi renser med stor erfaring fliser i Køge og i resten af landet for både private og erhverv. Kontakt os endelig pr mail eller telefon hvis du ønsker en professionel flisrens udført til en fast lav pris alt inklusiv.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Helt nye fliser samt ældre fliser der er blevet professionelt afrenset har rigtig god gavn af at blive imprægneret og derved overfladebeskyttet. Med en fliseimprægnering forlænger man sine flisers holdbarhed. Imprægneringsvæsken, der er farveløs, trænger ned i flisernes overflade og sikrer en diffusionsåben overflade, der tillader fliser at ånde samtidig med, at vand ikke kan trænge ind. Herved reduceres risikoen for frostsprængninger i flisernes overflade. Imprægneringsvæsken har yderligere den gavnlige effekt, at snavs og smuds får sværere ved at fæstne sig til flisernes overflade samtidig med at vækstbetingelserne for alger mindskes pga. den vandskyende effekt. Vi anbefaler dog fortsat, at man udfører en årlig vedligeholdende og forebyggende professionel algebehandling af sine fliser og derved kan vi yde 15 års garanti på behandlingen med imprægnering.

Vi udfører fliserens og imprægnering med stor ekspertise i Køge samt i resten af landet for både private og erhverv. Vi garanterer et flot resultat til en fast lav pris alt inklusiv.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter afrensning af fliserne kan det være tiltrængt at indfeje nyt fugesand imellem fliserne. Dette skyldes at vandet kombineret med det høje tryk fra vores roterende rensehoved fjerner lidt af det oprindelige fugesand. Ved at få indfejet nyt fugesand garanterer og forstærker du udtrykket af dine nye rensede fliser, og de vil se ud som om de er helt nylagte. Du er velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail for nærmere rådgivning omkring type og farve af fugesandet, så du opnår det flotteste resultat.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.