DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Fliser og andre belægninger bliver grundet det milde danske klima hurtigt angrebet af alger og mos. Man vil kunne undgå skæmmende alger og mos på sine fliser og belægninger, hvis man regelmæssigt får algebehandlet sine fliser. Ved at algebehandle sine fliser er man også med til på sigt at sikre flisernes levetid, idet algernes rødder perforerer flisernes overflade og tilfører disse fugt med risiko for frostsprængninger til følge.

Vi sprøjter et professionelt algebehandlingsmiddel på dine fliser og belægninger. Dette middel dræber alger og organisk materiale og løsner rødderne fra flisernes overflade. Efterfølgende regn skyller det døde organiske materiale af belægningerne, og fliserne fremstår flotte og algefrie. Effekten af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men der kan op til et halvt år før effekten kan begynde at ses og op til 1 år før den fulde virkning er opnået. Algebehandling er nødvendigt at udføre regelmæssigt mhp en forebyggende og vedligeholdende effekt.

Når AlgeTeknik algebehandler fliser og belægninger i Horsens eller et andet sted i Danmark benytter vi det eneste miljøgodkendte middel til at bekæmpe alger og mos, så du med god samvittighed kan nyde den flotte effekt af en algebehandling af dine fliser.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Er dine fliser af ældre dato og trænger overfladen til et frisk pust kan det være en rigtig god ide at få udført en professionel rensning af fliser. Ved at få dine fliser og belægninger mekanisk afrenset kan du også få fjernet det man i daglig tale kalder flisepest.

At vælge at få mekanisk afrenset sine fliser er et fornuftigt og billigere alternativ til at få lagt nye fliser. Ved brug af vores specielt designede roterende rensehoved og vandtryk kan vi sikre, at dine fliser og belægning bliver som nye igen uden at overfladen af fliserne tager skade.

Efter en afrensning af dine fliser og belægninger udfører vi altid en algebehandling af området for at sikre at evt. rester af rødder fra alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever.

AlgeTeknik renser fliser i Horsens med vores professionelle udstyr og teknik og i resten af Danmark, og glæder os til at give dine fliser nyt liv igen. En hurtigere og billigere løsning frem for at investere i helt nye fliser.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Har man lige fået lagt nye fliser og belægninger eller ønsker man at sætte prikken over i’et efter en professionel afrensning af sine fliser, anbefaler vi at få udført en supplerende imprægnering.

Fliseimprægneringen sikrer en vandskyende effekt. Derved mindskes risikoen for frostsprængninger og samtidig vanskeliggøres algers og mos vækstbetingelser, og smuds får sværere ved at fæstne sig på belægningernes overflade. Dette er således en god langsigtet investering for både gamle og nye overflader.

AlgeTeknik udfører fliserens + imprægnering i Horsens og i resten af landet. Vi benytter det bedste imprægneringsmiddel på markedet med 15 års garanti, der sammen med en årlig professionel algebehandling mindsker påvirkningen fra ovenfra kommende alger.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter at dine fliser er blevet rensede kan det være nødvendigt at påføre nyt fugesand, og dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med. Det færdige resultat er, at fliserne fremstår nylagte, rensede og med en flot overflade. Du er velkommen til at kontakte os for at få gode råd og vejledning, så du opnår det bedste resultat.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.