DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det danske klima er fliser og anden belægning under konstant angreb af alger og mos. Den bedste måde at bekæmpe alger og mos på, er ved at algebehandle sine fliser og belægninger. Algebehandlingen foregår ved, at vi sprøjter belægningen med vores algebekæmpelsesmiddel, hvorefter alger og mos dør og med tiden regner og blæser af overfladen. Man behøver derfor ikke foretage sig yderliger efter behandlingen.

Algebehandlingen virker straks efter udførslen, og den synlige effekt indtræder alt efter typen af alger og vilkår, fra 2 dage og op til 6 måneder efter behandlingen.

Med vores udstyr og teknik ved vi, at vores algebehandling af fliser virker med garanti. Skulle der opstå ny vækst på belægningen inden for 4 uger efter behandlingen, kommer vi og gentager behandlingen uden beregning.

Vi udfører algebehandling af fliser i Fredericia og i resten af landet, og gør det altid med det eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel, der er på markedet.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Er fliserne angrebet af alger og mos og måske endda af det, der er kaldet flisepest, så kan en fliserens løse problemet og give helt rene og pæne fliser igen.

Med vores udstyr og teknik renser vi fliserne med et specielt rensehovede som fjerner alger og mos og sågar flisepest helt. Rensehovedet gør, at vi ikke ødelægger overfladen på filserne som man ellers ser ved andre metoder.

Når fliserne er helt rene og pæne igen, afslutter vi altid opgaven med at algebehandle overfladen. Det sikrer, at skulle der være selv det mindste vækst gemt tilbage nede i flisernes overflade at dette også dør. Den afsluttende algebehandling gør også, at der ikke opstår nye alger straks efter endt fliserens.

Vi udfører fliserens og får dem til at fremstå som nye igen i Fredericia og i resten af landet, og vi gør det altid uden gebyrer og kørselstillæg. Så kontakt os og få en fast pris på opgaven.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Ved en fliserens + imprægnering får man efter endt fliserens, som er beskrevet ovenfor, udført en afsluttende imprægnering af den nu helt rene og pæne overflade.

Fliseimprægnering gør, at overfladen af fliserne bliver mere modstandsdygtig og vandskyende end selv en ny flise er fra producentens side af. Behandlingen bevirker langt sværere betingelser for at alger og mos kan begynde at gro igen, idet imprægneringsvæsken gør at fliserne skyr vand, som er en vigtig vækstbetingelse for alger og mos. Imprægneringen er så effektiv og beskyttende at selv fedt fra havegrillen får meget sværere ved at trænge ned i overfladen, og i mange tilfælde vil det blot umiddelbart kunne skylles væk med rent vand.

Vi udfører fliserens + imprægnering i Fredericia og i resten af landet. Imprægneringen er markedets bedste og du kan sikres 15 ÅRS GARANTI, hvis du årligt mindsker ovenfra kommende algepåvirkning ved at lade os udføre en vedligeholdende algebehandling.

Kontakt os og få en fast pris på din opgave. Vi sidder klar og er altid behjælpelige.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Skal fliseafrensningen have prikken over i’et, afsluttes opgaven med indfejning af fugesand. Efter ønske skaffer vi den type eller farve man foretrækker, og ens fliser kommer til at fremstå helt nylagte, rene og pæne.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.