DANMARKS BEDSTE FLISERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af fliser. Findes det billigere, matcher vi prisen.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af fliser

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det milde danske klima har alger optimale vækstvilkår, og hvis man vil undgå en mekanisk afrensning af sine fliser på sigt er det nødvendigt regelmæssigt at algebehandle sine fliser med et algebekæmpelsesmiddel. På denne måde kan man holde sine fliser frie for alger og mos og endda undgå det, der i daglig tale kaldes flisepest.

En algebehandling af fliser foregår ved at vi sprøjter et algebekæmpelsesmiddel på fliserne, hvorved alger og mos dør og med tiden vil vind og regn skylle det behandlede område rent. Effekten af algebehandlingen begynder umiddelbart efter påførsel, men der kan op til et halvt år før effekten kan begynde at ses og op til 1 år før den fulde virkning er opnået.

Vi har en virkningsgaranti på vores algebehandling af fliser lydende på, at såfremt der opstår ny vækst af alger og mos på det behandlede område indenfor 4 uger efter endt algebehandling, kommer vi uden beregning og udfører en genbehandling.

Når vi algebehandler fliser i Aarhus eller et andet sted i Danmark benytter vi det eneste miljøgodkendte middel til at bekæmpe alger og mos, så du med god samvittighed kan nyde den gode effekt af en algebehandling af dine fliser.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Fliserens

39 kr. / m2 inkl. moms.

Har man ikke fået algebehandlet i tide og er ens fliser svært angrebne af alger og mos og måske af det man i daglig tale kalder flisepest er den eneste løsning for at få flotte, rene fliser at få mekanisk renset sine fliser.

Vi er eksperter i at rense fliser og til dette bruger vi et specielt designet rensehoved, hvorved vi mekanisk renser fliserne ved hjælp af vandtryk uden at flisernes overflade beskadiges.

Resultatet af fliserens er, at dine fliser kommer til at fremstå som ny- helt rene og evt. flisepest vil ligeledes være fjernet.

For at sikre det mest optimale resultat afslutter vi altid vores fliserensning med en algebehandling af dine fliser. Dette sikrer at evt. rester af alger, mos og flisepest gemt nede i fliserne ikke overlever.

Vi renser fliser i Aarhus med vores professionelle udstyr og teknik og i resten af Danmark, og glæder os til at give dine fliser nyt liv igen.

Algebehandling af fliser
Fliserensning
Algebehandling af fliser
Fliserensning
Fliserens

Fliserens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Man kan vælge at supplere rensning af fliser med efterfølgende imprægnering. Den første del af behandlingen foregår som beskrevet under fliserens men afsluttes med at påføre en imprægneringsvæske på de helt rene fliser.

Denne fliseimprægnering bevirker at flisernes overflade bliver vand- og smudsafvisende og selv for eksempel fedt fra havegrillen og evt. motorolie i indkørslen får vanskeligere ved at trænge dybt ned i fliserne. Imprægneringen gør at væsker, vand m.m. ikke kan trænge dybt igennem flisernes overflade. Imprægnering af fliser mindsker også væksten af alger og mos, idet imprægneringen giver sværere vækstbetingelser for netop alger og mos.

Vi udfører fliserens + imprægnering i Aarhus og i resten af landet. Vi benytter det bedste imprægneringsmiddel på markedet, der har 15 års garanti, når man udfører årlig vedligeholdende algebehandling af området, og derved sikrer sig mod ovenfra kommende alger.

Fliserens
Imprægnering af fliser

Fugesand

Spørg for tilbud.

Efter at dine fliser er blevet rensede kan det være nødvendigt at påføre nyt fugesand, og dette er vi selvfølgelig også behjælpelige med. Det færdige resultat er, at fliserne fremstår nylagte, rensede og med en flot overflade.
Fliser og fugesand

OVERSKRIFT

Tekst.
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.