PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Er din facade angrebet og skæmmet af alger kan vi skånsomt og med professionel teknik algebehandle facaden. Alger er skadelige for facaden, idet de er med til at tilføre fugt til facaden med risiko for f.eks frostsprængninger. Derfor vil regelmæssig algebehandling af facaden forlænge facadens levetid.

Ved en algebehandling påfører vi murværket et effektivt algebekæmpelsesmiddel, der hurtigt sikrer at alger og mos dør. Alt ud fra sværheden af algevækst og typen af alger kan man begynde at se effekt fra 2 dage men der kan gå op til ca 1 år før den fulde effekt kan ses. Det er regn og vind, der med tiden fjerner de døde alger.

Vi benytter markedets eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel og garanterer, at det virker. Opstår der fornyet algevækst indenfor 4 uger efter endt behandling kommer vi og udfører behandlingen igen helt uden beregning.

Algebehandling af facade i Vejle eller resten af Danmark udføres uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Med det milde danske klima har alger og mos optimale vækstvilkår, og er ens facade hårdt angrebet af alger, og ønsker man en hurtig og flot effekt, er en facaderens + imprægnering den rigtige løsning.

Vi renser murværk og facade helt rene for alger, mos og skidt med professionelt udstyr og teknik, der sikrer at overfladen ikke ødelægges. Herefter påføres et algebekæmpelsesmiddel for at sikre at selv det mindste levn af alger og mos bekæmpes. Afslutningsvist imprægneres murværket/facaden.

Imprægneringsmidlet har 15 års garanti, er diffusionsåbent og beskytter facaden mod vind og vejr, idet overfladen lukkes for vandindtrængning. Herved mindskes risikoen for frostsprængninger og giver minimale vækstvilkår for alger og mos.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Vejle eller et andet sted i Danmark sikrer du din facade og murværks levetid.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.