PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det milde danske klima er facader og murværk også hårdt udsatte for alger og mos, men med professionel teknik kan vi algebehandle din facade, så den på ny fremstår flot uden algevækst. Udover at skæmme er alger også skadelige for facaden, idet de er med til at tilføre murværket fugt og dermed risiko for f.eks frostsprængninger. Vil man forlænge en facades levetid, bør man regelmæssigt algebehandle for at mindske vækst af alger og andet organisk materiale.

Vi påfører murværket et effektivt algebekæmpelsesmiddel, der hurtigt bevirker at alger og mos dør. Alt ud fra type og sværhedsgrad af algevækst kan man begynde at se effekt af algebehandlingen efter 2 dage, men der kan gå op til ca 1 år før den fulde virkning kan ses. Det er blæst og regn, der med tiden fjerner de døde alger fra facaden.

Vi benytter markedets eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel og tilbyder en virkningsgaranti. Opstår der således fornyet algevækst indenfor 4 uger efter endt behandling kommer vi og genbehandler uden beregning.

Algebehandling af facade i Svendborg eller resten af Danmark udføres uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er ens facade eller murværk hårdt angrebet af alger eller fremstår beskidte, kan man opnå en hurtig og flot effekt ved at få udført en facaderens + imprægnering.

Vi afrenser murværk og facade for alger, mos og skidt med professionelt udstyr og teknik, der sikrer at overfladen ikke ødelægges. Herefter påføres et middel mod alger for at sikre, at selv det mindste levn af alger og mos slås ihjel. Afslutningsvist imprægneres den nu helt rene facade.

Selve imprægneringsmidlet er markedets bedste og har 15 års garanti. Midlet er diffusionsåbent men samtidig hindres vand at trænge ind i murværket og herved mindskes risikoen for frostsprængninger. Når vand ikke kan trænge ind i facadens overflade bliver vækstvilkårne for alger og mos ligeledes begrænsede.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Svendborg eller et andet sted i Danmark, sikrer du din facade og murværks levetid.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.