PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det er vigtigt at algebehandle sin facade regelmæssigt for at undgå at alger og mos skæmmer overfladen. Udover at man undgår den skæmmende grønne udseende har alger også en skadelig effekt på facadens levetid og holdbarhed, idet alger og mos holder tilfører fugt til facaden.

Selve algebehandlingen foregår ved at vi ved hjælp af teleskoplanser påfører et professionelt algebekæmpelsesmiddel jævnt fordelt på hele facaden. Algemidlet påvirker øjeblikkeligt væksten af de organiske materialer, og ofte kan man allerede efter få dage begynde at se, at algerne ændrer sig, svinder ind og udtørrer. Effekten er dog afhængig af typen af alger og sværhedsgraden af angrebet, hvorfor den fulde effekt først kan sikkert evalueres efter ca 1 år.

Vi algebehandler i Slagelse og i resten af Danmark i perioden marts-november og kommer jævnligt i dit område, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker professionelt udført algebehandling til en fast pris uden overraskende kørsels- eller miljøtillæg på regningen.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er din facade hårdt angrebet af alger eller svært tilsmudset kan du opnå et flot og øjeblikkeligt rent resultat ved at få udført en professionel facaderens og imprægnering.

Vi er eksperter i afrensning af facader og murværk for både private og erhverv. Med professionelt udstyr og en teknik, der sikrer, at overfladen ikke ødelægges, fjerner vi med et specieltdesignet mekanisk rensehoved kombineret med vandtryk alger og smuds fra overfladen. For at sikre at evt. alger og mos gemt i overfladen dør, afslutter vi vores facaderensning med at påføre et algebekæmpelsesmiddel.

Afslutningsvist påfører vi hele facaden et imprægneringsmiddel. Dette imprægneringsmiddel sikrer en diffusionsåben overflade, der hindrer vandindtrængning. Udover vedligeholdende effekt på facaden mindsker imprægneringen også alger og mos vækstvilkår, idet disse ikke så let fæstner sig til overfladen igen.

Når vi udfører professionel facaderens og imprægnering i Slagelse eller et andet sted i Danmark, får du øjeblikkeligt en flot og indbydende facade. Ring gerne og få rådgivning om den rette behandling af netop din facade.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.