PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Vi algebehandler alle typer af facader; mur- og træværk. Vores grundige og effektive algemiddel nedbryder de synlige og skæmmende alger og organiske belægninger på facaden, så du er garanteret et flot slutresultat med en algefri og genskabt overflade. En ting er algernes skæmmende effekt på facaden, men mere alvorligt er algernes skadelige virkning, idet deres rødder tilfører fugt til murværket, og dermed gør overfladen sårbar overfor vandskader og frostsprængninger. Så udover at du opnår en flot og algefri facade er det også en god langsigtet investering, idet man sikrer sin facades levetid.

Selve algebehandlingen foregår ved at vi ved hjælp af teleskoplanser påfører et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på hele facaden. Den fulde effekt af algebekæmpelsen ses først efter ca 8-12 måneder, men synlige forbedringer kan ses allerede efter få dage afhængigt af mængden og typen af alger og mos.

Alger og organisk materiale nedbrydes gradvist af det professionelle algebekæmpelsesmiddel vi benytter og skylles af facaden i takt med nedbør, vind og vejr.

Vi udfører algebehandling i Skanderborg men er i øvrigt landsdækkende til fast lav pris uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Facaderens + imprægnering er til den mere udsatte facade, der er hårdt angrebet af alger, mos og smuds, og hvor man ønsker et øjeblikkeligt, flot og indbydende resultat. Vi anbefaler at få udført en facadeimprægnering efter en rengøring/afrensning af facaden. Så holder resultatet længere og facaden beskyttes bedre mod vind og vejr og bliver mere modstandsdygtig overfor smuds og belægninger.

Vi er eksperter i afrensning af facader og murværk for alger, mos og skidt med et professionelt udstyr og en teknik, der sikrer, at overfladen ikke ødelægges. Efter afrensning af facaden giver vi altid en algebehandling af overfladen for at sikre at evt rester at organisk materiale gemt i overfladen slås ihjel. Når facaden er tør påfører vi et imprægneringsmiddel. Det giver en diffusionsåben overflade, der lukker for vandindtrængning.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Skanderborg eller et andet sted i Danmark får du en flot og indbydende facade og sikrer en længere levetid af din facade. Vi yder altid en god, professionel og pålidelig rådgivning, så netop din facade får den bedste behandling.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.