PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Alle typer af facader; mur- og træværk kan algebehandles. Og de seneste års milde og lunefulde vejr har givet algerne optimale vækstvilkår. Du kan komme de skæmmende grønne vækster til livs ved at få udført en professionel algebehandling. Vi har stor erfaring med algebehandling af facader for både private og erhverv, og vores effektive algemiddel bekæmper det skæmmende organiske materiale på facaden, så du får genskabt en flot og algefri overflade. Udover algernes skæmmende effekt på facaden har de også en mere alvorlig skadelige effekt, idet deres rødder og sporer tilfører fugt til murværket. Dermed bliver overfladen sårbar overfor frostsprængninger og vandskader. Derfor er algebehandling af facaden en god langsigtet investering, idet man sikrer sin facades levetid.

Algebehandlingen udføres ved, at vi ved brug af teleskoplanser sprøjter et algebekæmpelsesmiddel på hele facaden. Den fulde effekt af en algebehandling kan først ses efter ca 1 år, men synlige forbedringer kan ofte allerede ses efter blot få dage afhængigt af typen af alger og facadens beskaffenhed.

Vi har stor erfaring med at udføre algebehandling af facader i Roskilde men er i øvrigt landsdækkende til fast lav pris uden kørsels- og miljøtillæg. Ring gerne for råd og vejledning samt et uforpligtigende tilbud.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Facaderens og efterfølgende imprægnering er tiltænkt den mere udsatte facade, der er svært angrebet af alger, mos eller sat til i smuds og snavs. I disse tilfælde er en almindelig algebehandling ikke tilstrækkelig. Ved at få udført en facaderens og imprægnering opnår man også et øjeblikkeligt, flot og indbydende resultat. Vi har stor erfaring med mekanisk afrensning af facade får både private og erhverv. Vores professionelle udstyr og mangeårige erfaring sikrer dig en flot ren overflade uden at murværket beskadiges.

Den efterfølgende imprægnering beskytter facaden mod vind og vejr og gør den mere modstandsdygtig overfor smuds og belægninger. Imprægneringsmidlet vi påfører efter endt afrensning sikrer en diffusionsåben overflade, men hindrer samtidig vandindtrængning. Alt i alt sikrer du din facades levetid.

Som en supplerende service algebehandler vi altid den afrensede facade inden imprægneringen for at hindre at evt rester af små sporer fra alger og mos sidder gemt i facadens overflade og giver grobund for fornyet vækst umiddelbart efter rensning.

Når vi udfører facaderens og efterfølgende imprægnering i Roskilde eller et andet sted i Danmark kan du være sikker på få en flot og indbydende facade. Vi prioriterer at yde en god, professionel og pålidelig service, så netop din facade opnår det flotteste og bedste resultat.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.