PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Ved at algebehandle sin facade regelmæssigt kan man undgå algernes grønlige skær. Udover den skæmmende effekt har algerne faktisk også en yderst skadelig effekt på din facades levetid, idet de tilfører fugt til facade og murværk. Algebehandling af facade er således en god og vedligeholdende langsigtet løsning. Alle typer af facader og murværk kan algebehandles og vi kommer regelmæssigt i dit område og udfører professionel algebehandling.

Selve algebehandlingen af facaden foregår ved at vi sprøjter et professionelt algemiddel på hele facaden. Virkningen begynder umiddelbart efter påførsel, men afhængigt af typen af alger og facadens beskaffenhed, kan der gå op til 1 år før den fulde effekt af behandlingen indtræder. Det er efterfølgende nedbør, vind og vejr der over tid skyller de døde alger og organiske materiale af facaden.

AlgeTeknik har stor erfaring i at udføre algebehandling af facade i Ringsted og i resten af Danmark. Vi sikrer dig en fast lav pris uden kørsels- eller miljøtillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er din facade svært skæmmet af smuds og snavs eller angrebet af alger i en sådan grad at en almindelig algebehandling ikke er tilstrækkelig anbefaler vi, at få udført en professionel facaderens og efterfølgende imprægnering. Herved opnås et øjeblikkeligt og flot resultat, hvor facaden kommer til at fremstå nærmest som ny. Vi afrenser facade for både private og erhverv.

En facaderens foregår med professionelt udstyr, der sikrer, at overfladen ikke ødelægges. Vi afslutter facaderensningen med at påføre et algebehandlingsmiddel for at sikre at evt rødder og sporer af alger og mos gemt i facadens overflade dør, så der ikke umiddelbart opstår fornyet vækst efter endt afrensning.

Efter en mekanisk afrensning af facaden anbefaler vi, at man får behandlet overfladen af facaden og murværket med et professionelt imprægneringsmiddel. Dette giver en diffusionsåben overflade, der hindrer vandindtrængning. Imprægneringen vanskeligører at alger og mos angriber facaden, idet de optimale vækstbetingelser med et fugtigt miljø mindskes. Imprægneringsmidlet sikrer også at skidt og smuds får sværere ved at fæstne sig på overfladen. Hvis man vil bibeholde den flotte, rene overflade, anbefaler vi dog fortsat, at man regelmæssigt/årligt får udført en professionel algebehandling af facaden.

AlgeTeknik udfører med stor erfaring facaderens og imprægnering i Ringsted og i resten af landet. Vi garanterer at du får en flot og indbydende facade og sikrer din facades levetid.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.