PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Hvis man i tide får algebehandlet sin facade, undgår man senere at skulle mekanisk rense overfladen.

Algebehandling af facade udføres ved, at vi sprøjter murværket med algebekæmpelsesmiddel. Behandlingen gør at alger og mos dør og med tiden regner og blæser af facaden. Effekten kan ses alt fra 2 dage og op til et halvt år efter behandlingen, og det fulde resultat opnåes senest efter et år. Vi ved at den teknik vi bruger virker, og derfor yder vi også en garanti. Så opstår ny alge eller mos vækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi og udfører algebehandlingen igen helt uden beregning.

Algebehandling af facade i Odense eller et andet sted i Danmark udfører vi altid med det eneste mijløgodkendte algebekæmpelsesmiddel, der er på markedet.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er facaden udsat for alger og mos eller ønsker man en hurtigere effekt, er det en facaderens + imprægnering der er den rigtige løsning. Med professionelt udstyr og teknik renser vi murværk eller facade helt rene og frie for alger og mos begroning, uden at overfladen ødelægges. Når den mekaniske del af facaderensningen er overstået, sprøjter vi altid overfladen med et algemiddel, hvilket gør at alger og mos på ingen måde kan overleve vores behandling.

Afslutningsvis bruger vi et imprægneringsmiddel med 15 ÅRS GARANTI, som sprøjtes på facaden. Imprægneringen er diffusionsåben og lukker overfladen for vandindtrængning, hvilket resulterer i langt sværere vækstmuligheder for alger og mos fremover.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Odense eller et andet sted i Danmark, bruger vi altid vores professionelle udstyr og teknik, for at sikre det bedste resultat.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.