PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Vi algebehandler alle typer af facader. Det er vigtigt at algebehandle sin facade regelmæssigt, da man herved undgår at alger og mos f.eks holder på fugten, hvilket kan forårsage frostsprængninger i murværket. Så udover at du opnår en flot og algefri facade er det også en god langsigtet investering, idet man sikrer sin facades levetid. Selve algebehandlingen foregår ved at vi ved hjælp af teleskoplanser påfører et miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel på hele facaden.

Over tid slår algebehandlingsmidlet alger og mos ihjel og regn, vind og vejr skyller de døde alger af. Er ens facade angrebet af alger kan man ved at få udført en professionel algebehandling af sin facade vedligeholde sin facade på en skånsom måde, og undgå at man senere skal mekanisk afrense facaden.

Alt afhængig af facadens beskaffenhed og typen af alger kan der gå op til 1 år før den fulde effekt af behandlingen kan ses.

Vi udfører algebehandling i Nyborg men er i øvrigt landsdækkende til fast lav pris uden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Facaderens + imprægnering er til den mere udsatte facade, der er hårdt angrebet af alger, mos og smuds, og hvor man ønsker et øjeblikkeligt, flot og indbydende resultat.

Vi er eksperter i afrensning af facader og murværk for alger, mos og skidt med et professionelt udstyr og en teknik, der sikrer, at overfladen ikke ødelægges. For at sikre at evt. alger og mos gemt i overfladen dør, afslutter vi vores facaderensning med at påføre et algebekæmpelsesmiddel.

Efter afrensning og algebehandling påfører vi et imprægneringsmiddel. Det giver en diffusionsåben overflade, der lukker for vandindtrængning. Udover vedligeholdelse af facade og murværk mindsker imprægneringen også alger og mos vækstvilkår, idet disse ikke så let fæstner sig til overfladen igen.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Nyborg eller et andet sted i Danmark får du en flot og indbydende facade og sikrer en længere levetid af din facade.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.