PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det milde og fugtige danske klima bliver ens facade afhængigt af beliggenhed og beskaffenhed hurtigt angrebet af alger og mos. I sådanne tilfælde er det en god ide regelmæssigt/årligt at få udført en professionel algebehandling af facaden. Herved opnås en flot, indbydende og algefri facade samtidig med at algernes skadelige effekt på facadens levetid reduceres. Alger og mos tilfører nemlig igennem deres rødder fugt til facaden med risiko for frostsprængninger til følge. Vi algebehandler alle typer af facader for både private og erhverv i hele landet.

Algebehandling af facade udføres ved at hele facaden ved hjælp af teleskoplanser påføres et professionelt algebehandlingsmiddel. Afhængigt af typen af alger samt facadens beskaffenhed kan den synlige effekt af en algebehandling i nogle tilfælde allerede begynde at ses efter få dage, mens det fulde resultat først kan evalueres efter ca 1 år. Algebehandlingsmidlet slår alger og organisk materiale ihjel, hvorefter nedbør og blæst skyller/blæser det døde organiske materiale af facaden.

Vi algebehandlinger facader for både private og erhverv i Næstved men er i øvrigt landsdækkende til en fast lav pris uden kørselstillæg. Ring eller send en mail for at få den rette rådgivning, der sikrer den bedste løsning for netop din facade.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er en almindelig algebehandling ikke er tilstrækkelig til at få bugt med de skæmmende alger eller er facaden beskidt af snavs og smuds, anbefaler vi en professionel afrensning af facaden samt efterfølgende imprægnering. Ved en mekanisk afrensning af facaden opnås et øjeblikkeligt, effektivt og rent resultat.

Selve den mekaniske afrensning udføres med professionelt udstyr med et roterende rensehoved kombineret med vandtryk, der sikrer at facadens overflade afrenses uden at blive beskadiget. Vi afslutter altid selve facadeafrensningen med at supplere med en almindelig algebehandling af facaden. Dette gør vi i modsætning til mange af vores konkurrenter som en ekstra service for at hindre at evt. rødder og sporer af alger og mos gemt i facadens overflade dør, så der ikke umiddelbart efter endt afrensning opstår fornyet algevækst.

Afslutningsvis imprægneres den nu rene og tørre facade. Vi benytter markedets bedste imprægneringsmiddel, der sikrer en diffusionsåben overflade, men samtidig hindrer vandindtrængning. Udover at skidt og snavs får sværere ved at binde/sætte sig på facadens overflade, så mindskes vækstbetingelserne for alger og mos ligeledes grundet den reducerede vandtilførsel til facaden.

Vi udfører facaderens og imprægnering i Næstved og i det øvrige Danmark for både private og erhverv til en fast lav pris uden overraskende kørsels- eller miljøtillæg. Du er velkommen til at kontakte os pr telefon eller mail, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop din facade.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.