PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Med det milde danske klima er facader og murværk også hårdt udsatte for alger og mos. Udover at skæmme facaden, er alger også skadelige for facaden, idet de er med til at tilføre murværket fugt. Vil man forlænge sin facades levetid, bør man regelmæssigt algebehandle for at mindske vækst af alger og andet organisk materiale.

Vi påfører murværket et effektivt og miljøgodkendt algebekæmpelsesmiddel, der hurtigt bevirker at alger og mos slås ihjel. Det er vind og vejr, der med tiden fjerner de døde alger af facaden. Afhængigt af type og sværhedsgrad af algevækst kan man begynde at se effekt af algebehandlingen efter 2 dage, men der kan gå op til ca 1 år før den fulde virkning kan ses.

Vi tilbyder en virkningsgaranti på vores algebehandling. Opstår der ny vækst af alger indenfor 4 uger efter endt behandling, kommer vi og genbehandler uden beregning.

Algebehandling af facade i Middelfart eller resten af Danmark udføres professionelt og ordentligt til en fast lav pris uden ekstra kørsels- eller miljøtillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er ens facade eller murværk beskidt og hårdt angrebet af alger, kan man opnå et hurtigt og indbydende resultat ved at få udført en mekanisk facaderens + imprægnering.

Vi afrenser murværk og facade mekanisk for alger, mos og smuds med professionelt udstyr og teknik, der sikrer at overfladen ikke ødelægges. Herefter påføres et algebekæmpelsesmiddel for at sikre, at selv det mindste levn af sporer fra alger og mos gemt i facadens små ujævnheder bekæmpes og slås ihjel. Afslutningsvist imprægneres den nu helt rene facade.

Selve imprægneringsmidlet er markedets bedste og har 15 års garanti. Midlet er diffusionsåbent der sikrer at facaden kan ånde og komme af med fugt, men samtidig hindres vand at trænge ind i murværket og herved mindskes risikoen for frostsprængninger. Når vand ikke kan trænge ind i facadens overflade bliver vækstvilkårne for alger og mos ligeledes begrænsede. Ved at imprægnere er man dermed til at sikre facaden og murværket holder sig pænt i længere tid.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Middelfart eller et andet sted i Danmark, sikrer du din facade og murværks levetid.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.