PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Vi algebehandler alle typer af facader i hele landet. Med det milde og lune vejr bliver ens facade hurtigt belagt med genstridig algevækst, der er vanskelig at fjerne og skæmmer facadens overflade. Udover det kedelige grønne skær har algerne også en skadelig effekt, idet deres rødder perforerer facadens overfalde og med tiden nedbryder denne. Vi algebehandler alle typer af facade hos både private og erhverv- og vi finder altid den bedste løsning for netop din facade sammen med dig.

Vi sprøjter direkte på algerne med et professionelt og effektivt algebehandlingsmiddel, der nedbryder algerne, der har angrebet facaden. Oftest efter allerede et par dage kan man begynde at se at algerne dør, skifter farve, indtørrer og løsner sig fra overfladen. Dog afhængigt af typen af alger samt facadens beskaffenhed kan der gå op til et år, før den fulde effekt kan ses. Det er vind og nedbør, der fejer/skyller de døde alger af facadens overflade med tiden. Algebehandling er nødvendigt at udføre regelmæssigt, gerne årligt, med henblik på en forebyggende og vedligeholdende effekt. Sæsonen for algebehandling løber fra marts-november, og har den bedste effekt mens algebevoksningen er i vækst og let fugtig. Vi algebehandler derfor ikke i frostvejr.

Vi har stor erfaring med at algebehandle facade i Korsør og i resten af landet. Kontakt os hvis du vil have udført en professionel algebehandling af din facade til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Nogle gange er facaden så hårdt angrebet af alger og mos eller sat til i smuds, skidt og snavs at vi anbefaler at man får udført en decideret afrensning af facaden. Ved at få udført en professionel Facaderens + imprægnering opnår man et hurtigt, flot og rent resultat.

Vi afrenser mekanisk og med professionelt udstyr alle typer af facader og murværk for alger, mos og skidt. Du skal ikke være bange for at facadens overflade ødelægges, idet vores maskiner indstilles til et præcist tryk og ved brug af special dyser fordeler tryk og vand på en skånsom måde. Vi udfører altid en supplerende algebehandling af det afrensede område for at sikre at evt sporer fra alger gemt i facadens små ujævnheder også nedbrydes, så ny algevækst ikke umiddelbart opstår efter afsluttet rensning af facaden.

Når man har fået udført en mekanisk afrensning af facaden anbefales det, at imprægnere overfladen. Til dette benytter vi et professionelt imprægneringsmiddel, der sikrer en vandskyende effekt samtidig med, at det er diffusionsåbent og tillader facaden at ånde. Imprægneringen er dermed til sikre facadens levetid ved hindre vandindtrængning, og selv smuds har vanskeligere ved at fæstne sig på overfladen. Vi anbefaler dog forsat, hvis man ønsker et helt algefrit udtryk årligt at vedligeholde sin facade med en almindelig algebehandling.

Vi har stor erfaring med at rense facade og imprægnere i Korsør og i resten af landet. Kontakt os hvis du vil have udført en professionel facaderens + imprægnering til en fast lav pris uden overraskende tillæg og gebyrer på din regning. Vi afrenser facade og imprægnerer får både private og erhverv.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.