PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Er din facade også skæmmet af alger og mos er det en god idé hurtigst muligt at få udført en professionel og effektiv algebehandling. Dette både for at opnå en flot, indbydende og algefri facade men også set ud fra et perspektiv vidende om algers skadelige effekt på facadens levetid. Alger og mos tilfører fugt til facaden med risiko for frostsprængninger til følge. Vi algebehandler alle typer af facader i hele landet og kører regelmæssigt i dit område.

Selve algebehandlingen foregår ved at hele facaden sprøjtes med et professionelt algebehandlingsmiddel. Afhængigt af facadens beskaffenhed og typen af alger indtræder den synlige effekt efter allerede få dage, mens det fulde resultat først kan forventes at se efter ca 8-12 måneder. Algebehandlingsmidlet dræber alger og mos og efterfølgende nedbør, vind og vejr skyller med tiden det døde organiske materiale af facaden.

AlgeTeknik udfører algebehandling i Kolding men er i øvrigt landsdækkende til en fast lav pris uden kørselstillæg. Ring gerne og få nærmere rådgivning omkring den bedste løsning for netop din facade.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er facaden svært angrebet af alger i en sådan grad at en almindelig algebehandling ikke er tilstrækkelig, eller er facaden skæmmet af skidt og smuds anbefaler vi, at få udført en professionel mekanisk afrensning af facaden med efterfølgende imprægnering. Herved opnås et hurtigt og flot resultat, hvor facaden kommer til at fremstå ren og nærmest som ny.

Den mekaniske afrensning foregår med professionelt udstyr med et specieldesignet rensehoved kombineret med vandtryk, der sikrer at facaden afrenses uden, at overfladen beskadiges. Vi afslutter altid afrensningen med at udføre en almindelig algebehandling af facaden. Dette gør vi som en ekstraordinær ydelse for at sikre at evt. rødder af alger og mos gemt i facadens overflade dør, så der ikke umiddelbart efter rensningen genopstår ny algevækst.

Efter afrensningen og algebehandlingen af facaden anbefaler vi at man får udført en supplerende imprægnering. Vi benytter altid markedets bedste imprægneringsmiddel, der sikrer en diffusionsåben men vandskyende overflade. Derved får alger og mos sværere vækstbetingelser idet det fugtige miljø i facadens overflade mindskes. Imprægneringsmidlet sikrer også at skidt og smuds får sværere ved at fæstne sig på overfladen.

Vi udfører facaderens og imprægnering i Kolding og i det øvrige Danmark til en fast pris uden kørselstillæg. Ønsker du en professionel og pålidelig facaderens skal du ikke tøve med at kontakte os- sammen finder vi den bedste løsning for netop din facade, så den igen fremstår flot og indbydende.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.