PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Grundet det fugtige og lune danske vejr vi har haft gennem de seneste år, har alger og mos haft rigtig gode vækstvilkår. Dette afspejler sig i form af skæmmende grønne bevoksninger på ens facade. Vi tilbyder algebehandling af alle facadetyper i hele landet. Udover den kedelige grønne farve har algerne også en skadelig effekt på facadens holdbarhed, idet rødderne gennemtrænger facadens overflade og nedbryder denne med tiden og via fugttilførsel øger risikoen for frostsprængninger.

Vi påfører hele facaden et professionelt og effektivt algebekæmpelsesmiddel, der med tiden slår alger og andet organisk materiale på overfladen ihjel. Allerede efter et par dage kan man begynde at se, at algerne skifter farve, indtørrer og visner. Dog afhængigt af typen af alger samt facadens beskaffenhed kan den fulde effekt først ses efter ca 8-12 måneder. Det er regn og blæst der med tiden fjerner de døde alger af facadens overflade. For at opnå det bedste forebyggende og vedligeholdende resultat er det nødvendigt at algebehandle sin facade regelmæssigt- gerne årligt. Vi algebehandler i perioden marts-november, idet den bedste effekt opnås når algerne er i vækst. Vi algebehandler derfor ikke i frostvejr, hvor algerne går i dvale.

Vi algebehandler med stor ekspertise facader i Køge og i resten af landet for både private og erhverv. Kontakt os gerne pr telefon eller mail hvis du ønsker en professionel algebehandling af din facade udført til en fast lav pris alt inklusiv.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Til tider er en facade så svært angrebet af alger og mos eller skæmmet af skidt og snavs, at vi anbefaler, at man får udført en regelret afrensning af facaden. En professionel facaderens med efterfølgende imprægnering sikrer et hurtigt, flot og indbydende resultat.

Med professionelt udstyr afrenser vi alle typer af facader og murværk. Ved brug af special dyser, der fordeler tryk og vand på en skånsom måde, samtidig med at vi benytter et roterende specialdesignet rensehovede, sikrer vi, at facadens overflade ikke beskadiges. Vi udfører i modsætning til mange af vores konkurrenter altid en supplerende algebehandling af det afrensede område for at sikre at evt sporer fra alger gemt i facadens overflade også nedbrydes. Derved kan der ikke opstå ny algevækst umiddelbart efter afsluttet facaderens.

Efter endt afrensning og algebehandling imprægnerer vi overfladen. Til dette benyttes en farveløs imprægneringsvæske, der giver en vandskyende effekt samtidig med at den efterlader overfladen diffusionsåben. Imprægneringen er dermed til sikre facadens levetid ved reducere vandindtrængning, og selv snavs og skidt har sværere ved at fæstne sig på overfladen. Vi anbefaler dog forsat for at bibeholde et fuldstændig algefrit udtryk, at man regelmæssigt/årligt får facaden professionelt algebehandlet.

Vi renser og imprægnerer med stor ekspertise facader i Køge og i resten af landet for både private og erhverv. Kontakt os gerne pr telefon eller mail hvis du ønsker en professionel facaderens + imprægnering udført til en fast lav pris alt inklusiv.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.