PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Det er vigtigt at vedligeholde sin facade ved at algebehandle regelmæssigt. Herved undgår man at alger og mos tilfører fugt til facaden med risiko for frostsprængninger. Vi algebehandler alle typer af facader i hele landet.

Vi sprøjter et professionelt algebehandlingsmiddel på hele facaden ved hjælp af teleskoplanse.

Alt afhængigt af facadens beskaffenhed og typen af alger kan der gå op til 1 år før den fulde effekt af algebehandlingen kan ses. Selve algebekæmpelsesmidlet begynder at virke umiddelbart efter påføring, men afhængigt af typen af alger og facadens beskaffenhed indtræder effekten med varierende hastighed. Det er nedbør, vind og vejr der over tid skyller det døde organiske materiale af facaden.

AlgeTeknik udfører algebehandling i Horsens men er i øvrigt landsdækkende til fast lav pris uden kørselstillæg. Ring gerne og få nærmere rådgivning omkring den bedste løsning for netop din facade.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Er facaden svært angrebet af alger eller skæmmet af skidt og smuds anbefaler vi at få udført en professionel Facaderens + imprægnering. Herved opnås et hurtigt og flot resultat, og facaden kommer til at fremstå nærmest som ny.

Vi afrenser mekanisk og med professionelt udstyr alle typer af facader og murværk for alger, mos og skidt uden, at overfladen ødelægges. For at sikre at evt. rødder af alger og mos gemt i facadens overflade dør, afslutter vi facaderensningen med at påføre et algebekæmpelsesmiddel.

Når man har fået udført en mekanisk afrensning af facaden, anbefales det at behandle overfladen med et imprægneringsmiddel. Dette giver en diffusionsåben overflade, der lukker for vandindtrængning. Imprægneringen mindsker derved alger og mos idet vækstbetingelserne med et fugtigt miljø mindskes. Imprægneringsmidlet sikrer også at skidt og smuds får sværere ved at fæstne sig på overfladen.

AlgeTeknik udfører facaderens + imprægnering i Horsens og i resten af landet. Vi sikrer at du får en flot og indbydende facade og sikrer en længere levetid af din facade. Du er velkommen til at ringe og få rådgivning omkring den bedste løsning for netop din facade.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.