PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Hvis man enten ønsker at ens facade skal forblive fri for alger, eller hvis den allerede er angrebet af alger og mos, så er en algebehandling af facade den rigtige løsning.

Når vi udfører algebehandling af facade, sprøjter vi murværk og overflade med vores algebekæmpelsesmiddel. Algemidlet gør, at alger og mos dør og med tiden regner og blæser af overfladen. Algebehandling anbefales også, hvis man står til at skulle male facaden herunder også træværk.

Vores algebehandling har virkningsgaranti, hvilket betyder, at skulle der opstå ny vækst indtil 4 uger efter vores behandling, så kommer vi og udfører behandlingen igen uden beregning.

Vi udfører algebehandling af facade i Fredericia og i resten af landet og gør det altid med det eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel, der er på markedet.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Det danske klima gør at vores facader er sårbare over for alger og mos angreb, idet der er optimale vækstforhold. Er ens facade angrebet af alger og mos, anbefales det at få udført en facaderens + imprægnering.

Med vores professionelle udstyr og teknik renser vi facade med et specielt rensehovede som sikrer en ensartet rensning og selv det mest genstridige algevækst fjernes. Efter endt rensning af facaden giver vi altid overfladen en algebehandling som gør, at selv hvis der skulle være det mindste tilbage gemt inde i facaden, at dette også dør.

Som afslutning giver vi facaden en imprægnering med op til 15 ÅRS GARANTI. Imprægneringsmidlet som sprøjtes på overfladen er diffusionsåbent, men lukker af for vandindtrængning og beskytter derfor facaden mod frostsprængninger, giver langt sværere vækstbetingelser for alger og mos og gør at selv smuds og trafikforurenning har svært ved at fæstne sig på overfladen efter behandlingen.

Vi udfører facade + imprægnering i Fredericia og i resten af landet. Imprægneringen er markedets bedste og har 15 ÅRS GARANTI.

Kontakt os og få en fast pris på din opgave. Vi sidder klar og er altid behjælpelige.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.