PRISGARANTI

Vi har med garanti Danmarks bedste priser på algebehandling af facade. Findes det billigere, matcher vi prisen.

DANMARKS BEDSTE FACADERENS

Vi dækker hele landet. Uden kørselstillæg.

INGEN GEBYRER

Ingen skjulte gebyrer men fuld gennemsigtighed.

Algebehandling af facade

1.375 kr. inkl. moms. Maks 200 m2. Herefter 5 kr. / m2.

Er ens facade angrebet af alger kan man ved at få udført en professionel algebehandling af sin facade vedligeholde sin facade på en skånsom måde, og undgå at man senere skal mekanisk afrense facaden.

Udførsel af algebehandling af facade foregår ved, at vi påfører facaden et algebekæmpelsesmiddel, der bevirker at alger og mos dør og med tiden vil vind og vejr bevirke, at de nu døde alger vil regne og blæse af. Selve effekten af en algebehandling af facade vil kunne ses alt i mellem 2 dage til et halvt år og den fulde effekt kan først ses efter 1 år.

Vi benytter markedets bedste og eneste miljøgodkendte algehandlingsmiddel, og vi yder en virkningsgaranti således, at vi genbehandler din facade såfremt, der opstår ny algevækst indenfor 4 uger efter endt behandling.

Vi udfører algebehandling i Aarhus men er i øvrigt landsdækkende unden kørselstillæg.

BLIV RINGET OP

Få mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Algebehandling af facade
Facaderens
Facaderensning

Facaderens med imprægnering

69 kr kr. / m2 inkl. moms. 15 års garanti på imprægnering.

Facaderens + imprægnering er til den mere udsatte facade, der er angrebet af alger og mos, og hvor man ønsker et hurtigt og flot resultat, hvor facaden udover at afrenses for alger og mos også renses for skidt.

Vi afrenser facader og murværk for alger, mos og skidt med et professionelt udstyr og en teknik, der sikrer, at overfladen ikke ødelægges. Resultatet er en flot ren overflade. For at sikre at evt. alger og mos gemt i overfladen dør, afslutter vi vores facaderensning med at påføre et algebekæmpelsesmiddel.

For at vedligeholde facaden afslutter vi rensningen af facaden med at påføre et imprægneringsmiddel, der lukker overfladen for vandindtrængning men samtidigt er diffusionsåbent. Udover vedligeholdelse af facade og murværk mindsker imprægneringen også alger og mos vækstvilkår, og dermed er med til på sigt at sikre en flot facade og overflade.

Når vi udfører facaderens + imprægnering i Aarhus eller et andet sted i Danmark benytter vi altid en professionel teknik og udstyr samtidig med de bedste midler på markedet, hvilket er med til at sikre dig det bedste resultat.

Imprægnering af facade
R

Prisgaranti

Findes det billigere, matcher vi prisen.

R

Miljøgodkendt

Algebehandling med miljøgodkendte midler.

R

15 års garanti

Imprægnering af fliser og facader med garanti.

R

Ingen gebyrer

Ingen skjulte gebyrer og fuld gennemsigtighed.