Algebehandling af fliser

700 kr. inkl. moms.

Max 200 m2. Herefter 3,50 kr./ m2

Med det danske klima er det næsten umuligt at holde ens fliser rene og frie for alger og mos. Men hvis man i tide begynder at algebehandle sine fliser, undgår man siden hen at skulle rense dem. Ved algebehandling af fliser sprøjter vi fliserne så de alger, der måtte være dør. Vi bruger Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel og det sikrer samtidig også, at der i fremtiden ikke kommer alger og mos på fliserne.

Vores alge- og fliserensning virker med det samme den kommer på, men der kan gå lidt tid før, man kan se det fulde resultat, da det er regn og vind, der med tiden fjerner de døde alger væk fra overfladen.

Teknikken vi bruger virker med garanti, og opstår der ny algevækst indenfor 4 uger efter vores algebehandling, kommer vi naturligvis igen og gentager algebehandlingen uden beregning.

Fliserens

39 kr./ m2 inkl. moms.

Er ens fliser hårdere angrebet af alger og mos eller ønsker man det fulde resultat med det samme, bør man få en fliserensning. Med professionelt udstyr og teknik er det muligt at rense fliserne helt rene uden at ødelægge flisens overflade, som ellers kan ske ved brug af almindelig højtryksrenser.

Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig, som da de blev lagt og selv genstridig flisepest, vil være fjernet. Derefter sprøjter vi altid for en sikkerheds skyld med et algedræbende middel, hvilket sikrer at absolut ingen alger, mos eller flisepest kan overleve vores behandling. Vi bruger kun Danmarks eneste miljøgodkendte algebekæmpelsesmiddel.

Fliserens + Imprægnering med 10 ÅRS GARANTI

69 kr./ m2 inkl. moms.

Efter rens af fliser kan man vælge at imprægnere den nu helt rene overflade. Fliseimprægnering sikrer, at flisen bliver langt mere modstandsdygtig end fra producentens side, og alger og mos har meget sværere ved at hæfte på overfladen.

Imprægnering af fliserne er så effektiv, at selv motorolie er lige til at skylle væk og fedt fra havegrillen er heller ikke længere noget problem. Imprægneringen trænger cirka 1,5 centimeter ned i flisen og gør, at eksempelvis vand ligger sig som små perler i stedet for at trænge ned i flisen. Imprægneringen er den bedste på markedet og har 10 ÅRS GARANTI.

Fugesand

Spørg for tilbud

Ønsker man efter en fliserens lige prikken over i ́et, kan man give fliserne nyt fugesand. Der er mange forskellige typer og farver, og efter endt behandling af dine fliser fejer vi det ønskede fugesand ned i fugerne. Nu er dine fliser ikke blot fuldstændig rene og klar til at modstå det danske klima, nu ligner det også, at de lige er blevet lagt. Ring og hør mere om vores fliserensning idag!